Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024

5 apps που πρέπει να έχουν θέση στην οθόνη του κινητού σου!

Αν είσαι εξοικειωμένη με την τεχνολογία και το κινητό σου είναι προέκταση του χεριού σου, (ομολόγησέ το δεν είναι ντροπή πλέον) θα βρεις πολύ χρήσιμα τα τέσσερα αυτά applications που θα σου αποκαλύψω. Αφορούν σημαντικά κομμάτια της καθημερινότητάς μας και αν δοκιμάσεις για μια εβδομάδα να τα χρησιμοποιήσεις πιστεύω θα συμφωνήσεις μαζί μου και πιθανόν να σου γίνουν απαραίτητα.

1. Window shopping

Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς από την οθόνη του κινητού σου να βλέπεις τις βιτρίνες των αγαπημένων σου καταστημάτων μαζί με κάποια επιλεγμένα εμπορεύματα τα οποία θα ανανεώνονται διαρκώς; Έτσι θα ξέρεις πριν πας εκεί αν υπάρχει κάτι καινούργιο να αγοράσεις. Επιπλέον, αν δεν γνωρίζεις τα μαγαζιά που υπάρχουν σε μία περιοχή μπορείς να τα ανακαλύψεις μέσα από το συγκεκριμένο app ώστε να κατευθυνθείς στοχευμένα χωρίς κόπο! Αυτή είναι η φιλοσοφία πίσω από αυτό το ολοκαίνουργιο ελληνικό application που ονομάζεται Window Shopping. Μια εφαρμογή κινητού για λειτουργικά Android και iOS η οποία σε μεταφέρει αρχικά έξω και στη συνέχεια μέσα στα αγαπημένα καταστήματα της Αθήνας. Προς το παρόν λειτουργούν 6 επιλεγμένες περιοχές (Κηφισιά, Γλυφάδα, Κολωνάκι, Ερμού Χαλάνδρι, Μαρούσι) με 230 σημεία πώλησης, αλλά σιγά- σιγά τα καταστήματα αυξάνονται και η εφαρμογή θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα.

2. Perfect 365

perfect 365

Ένα από τα πιο ευκολόχρηστα προγράμματα για να ρετουσάρεις και να τελειοποιείς το πρόσωπό σου σε κάθε φωτογραφία. Έχεις μαύρους κύκλους; Κάποιο σπυράκι που σου χαλάει την εικόνα; Όλα εξαφανίζονται…οποιαδήποτε ατέλεια. Βασικά εκτός από αυτό, μπορείς να μακιγιάρεις όπως θες ολόκληρο το πρόσωπό σου ακόμα και αν δεν έχεις ίχνος από make up και να δείχνει το ποτέλεσμα απόλυτα φυσικό. Αλλάζεις ακόμα και τα μαλλιά σου αν θες!

3. CALM 

CALM APP

Μια εφαρμογή που σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να διαλογιστείς. Μείωσε το στρες της καθημερινότητας, νιώσε πιο ευχάριστα και κοιμήσου όμορφα και γλυκά χάρη σε αυτό το app. Μάλιστα θα βρεις επίπεδα διαλογισμού ώστε να ξεκινήσεις από την αρχή ακόμα και αν είσαι αρχάρια στην φιλοσοφία του meditation. Ήχοι της φύσης και παρθένα τοπία θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις μέσα σε 10′ όπου και αν βρίσκεσαι. Στο γραφείο, στο τρένο, στο ταξί…κλπ

4. Polyvore

polyvore

Το polyvore δεν σχετίζεται τόσο με τις online αγορές, όσο με την έμπνευση που παίρνεις βλέποντας ρούχα συνδυασμένα σε παλέτες, τις οποίες μπορείς να φτιάξεις κι εσύ η ίδια  μόνος σου από το κινητό σου. Όσες από εσάς αγαπούσατε να παίζετε με τις κούκλες σας, στα παιδικά σας χρόνια, μόνο και μόνο για να τις ντύνετε, θα αγαπήσετε αυτή την εφαρμογή

5. Followers

FOLLOWERS

Θες να έχεις τον πλήρη έλεγχο του κινητού σου; Να μαθαίνεις ανά πάσα στιγμή ποιός σε διέγραψε, σε μπλόκαρε ή σταμάτησε να σε ακολουθεί; Οποιαδήποτε κίνηση συμβαίνει στον λογαριασμό σου στο instagram, μπορείς να την παρακολουθήσεις συνοπτικά σε αυτό το app ώστε να έχεις σαφή εικόνα για ότι γίνεται. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα weekend με φωτογραφίες, σκέψεις και αισθήσεις #nofilter…

Θες να βάψεις μόνη τα μαλλιά σου; Διάβασε 7 βασικούς κανόνες


Πηγή