Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

5 beauty tips από την Kate Moss!

Η φράση style icon στην περίπτωση της Kate Moss παίρνει κυριολεκτικά σάρκα και οστά. Ακόμη και αν έχουν περάσει πάνω από 25 χρόνια από τότε που η Kate έκανε τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της μόδας, συνεχίζει να συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, να φωτογραφίζεται για τα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών και να είναι το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε fashion και beauty καμπάνιες. Άλλωστε το 43χρονο- πλέον- supermodel ξέρει πώς θα εντυπώσει και θα κάνει τα βλέμματα όλων να γυρίσουν.

Με αφορμή λοιπόν, τη σημερινή μέρα των γενεθλίων της, θυμόμαστε 5 beauty tips από το θρυλικό μοντέλο.

 

1)Δεν κάθεται στον ήλιο άσκοπα και δεν κάνει συχνά (έως καθόλου) ηλιοθεραπεία.

«Θυμάμαι τη συμβουλή που μου είχε δώσει η Charlotte Tilbury πριν χρόνια, να μη βγαίνω στον ήλιο. Τότε την είχα αγνοήσει κάπως. Τώρα, δεν παίρνω κανένα ρίσκο. Δεν αποφεύγω τελείως τον ήλιο, αλλά δεν κάνω πλέον ηλιοθεραπεία. Παλαιότερα, έλεγα: «Ας μαυρίσω όσο μπορώ», αλλά τώρα το βλέπω αστείο και γι αυτό φοράω αντηλιακό με 50 δείκτη προστασίας στο πρόσωπό μου.»

2)Το προϊόν ομορφιάς που είναι πάντοτε στην τσάντα της

KateMoss1 e1447441331728
Ένα lip balm για να προστατεύει τα χείλη της

 

3)Το «old school» beauty trick της για να ξεπεράσει το hangover ή να τονώσει την κουρασμένη επιδερμίδα της

337
«Κάθε φορά που αισθάνομαι θαμπή και κουρασμένη την επιδερμίδα μου ή όταν έχω ξενυχτήσει, βυθίζω το πρόσωπό μου σε μία λεκάνη γεμάτη με παγωμένο νερό και παγάκια. Είναι πολύ πρακτικό και ανέξοδο beauty tip και πραγματικά λειτουργεί καθώς έτσι, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και η επιδερμίδα φαίνεται πιο υγιής. Ακόμη, βάζω και μερικές φέτες- ροδέλες αγγουριού στο πρόσωπο. Με αυτό το κόλπο τονώνεται η επιδερμίδα μου!»

4) Το κόκκινο κραγιόν θα είναι πάντα chic

KateMossPresentsFirstPersonallyDesignedxnRP9gi mYFl
«Το κόκκινο χρώμα στα χείλη μπορεί να σε κάνει αμέσως να δείχνεις πιο λαμπερή και κομψή, είτε φοράς jacket, είτε ένα μακρύ φόρεμα. Ένα από τα αγαπημένα μου κόκκινα κραγιόν είναι το Rimmel Lasting Finish by Kate Moss Lipstick 001. Το κόκκινο κραγιόν και η λαμπερή επιδερμίδα είναι αυτά που αγαπώ σε κάθε look.»

 

5) Τα bedhead hair είναι sexy

image 7
Η Kate φαίνεται να προτιμά από τις πρωινές εμφανίσεις της μέχρι και τις πιο βραδινές, χτενίσματα που είναι ανεπιτήδευτα, δεν απαιτούν χτένα, βούρτσα ή εργαλεία θερμότητας. Αν τα μαλλιά σου μάλιστα είναι φυσικά κυματιστά ή έχουν όγκο, τότε εκτός από ένα προϊόν για το φριζάρισμα, δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτε άλλο. Αν πάλι έχεις glossy, ίσια μαλλιά, ψέκασε κατά μήκος με το dry shampoo.

 


Πηγή