Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

5 hair trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτόν τον χειμώνα

Η μάσκα έχει γίνει απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας. Τη φοράμε σε εσωτερικούς χώρους, τη φοράμε στη δουλειά μας, ενώ εδώ και λίγες μέρες τη φοράμε και όταν περπατάμε στο δρόμο. Και πώς θα γινόταν διαφορετικά με τόσα κρούσματα που ακούμε καθημερινά να ανακοινώνει το κράτος!

Αυτόματα, αυτή η νέα συνθήκη (που είναι και η πιο σωστή) δε μας δίνει πολλές επιλογές στο μακιγιάζ μας. Δεν μπορούμε αυτήν τη χρονιά να χαρούμε τα κόκκινα, ροζ και nude κραγιόν μας, γιατί πολύ απλά δε θα τα δει κανένας κάτω από τη μάσκα μας. Πειραματιζόμαστε, λοιπόν, με τα eye looks για να κάνουμε πιο ενδιαφέρον το μακιγιάζ μας. Κάποιες φορές, όμως, δε μας φτάνει ούτε και αυτό…

Τι μπορούμε να κάνουμε; Να δώσουμε έμφαση στα μαλλιά μας και να δημιουργήσουμε ultra chic hair looks. Γι’ αυτό ακριβώς αποφασίσαμε αυτό το μεσημέρι Παρασκευής να σε ενημερώσουμε για τα πέντε πιο «δυνατά» hair trends, που θα βλέπεις παντού τον φετινό χειμώνα και τα οποία πρέπει κι εσύ να δοκιμάσεις.

Είναι απλά, αλλά ταυτόχρονα και εντυπωσιακά trends, τα οποία μπορείς να κάνεις και μόνη σου. Στα παρουσιάζουμε αναλυτικά στην παρακάτω gallery και σου προτείνουμε και τα απαραίτητα προϊόντα για να έχεις σίγουρη επιτυχία. Δοκίμασέ τα και… θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Ξέρουμε πώς θα μειώσεις το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών


Πηγή