Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

5 mascara tips για να έχεις πάντα εντυπωσιακές και μακριές βλεφαρίδες

Αν μπορούσαμε να πούμε πως πρέπει να ζήσουμε μόνο με πέντε προϊόντα μακιγιάζ, αυτά θα ήταν μια BB cream, ένα κραγιόν, ένα ρουζ, ένα μαύρο eyeliner και -εννοείται- μια μάσκαρα. Τα απαραίτητα καλλυντικά, δηλαδή, που μπορούν να μας χαρίσουν ένα effortless chic make up look.

Η BB cream καλύπτει τις ατέλειες και κάνει ομοιόμορφο τον τόνο της επιδερμίδας, το κραγιόν δίνει φως στο πρόσωπο, το ρουζ δημιουργεί το χρώμα της υγείας, το μαύρο eyeliner τονίζει τα μάτια και η μάσκαρα κάνει το βλέμμα μαγικό, σαγηνευτικό. Ωραία ως εδώ…

Έχεις σκεφτεί, όμως, ποτέ πως σε ένα τόσο απλό μακιγιάζ μπορούν να υπάρξουν παγίδες; Η βασικότερη παγίδα, κατά την άποψή μας, είναι η μάσκαρα. Και θα σου το αναλύσουμε. Όλες σχεδόν οι γυναίκες πιστεύουμε πως η μάσκαρα είναι το πιο εύκολο και βατό βήμα στο μακιγιάζ μας, γιατί… υπάρχει μόνο ένας τρόπος εφαρμογής της. Δεν υπάρχει τεχνική. Ισχύει, όμως, αυτό τελικά;

Όχι, δεν ισχύει! Κι αυτό, γιατί και η μάσκαρα έχει τα μυστικά της. Δεν αρκεί, λοιπόν, να πάρεις τη mascara σου, να βγάλεις το βουρτσάκι και να αρχίσεις να βάφεις τις βλεφαρίδες σου. Με αυτήν τη «μέθοδο» θα καταφέρεις απλώς να τονίσεις τις βλεφαρίδες σου. Και ο στόχος σου δεν είναι σίγουρα μόνο αυτός.

Συνεπώς, για να έχεις τέλειες, καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες υπάρχουν και συγκεκριμένα tips που πρέπει να ακολουθείς! Είναι μυστικά για τον σωστό τρόπο εφαρμογής της μάσκαρα και θα τα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery.

Μη φανταστείς πως είναι κάτι τρομερά δύσκολο. Όχι, βέβαια! Είναι τεχνικές και hacks, που έχουν ανακαλύψει στο πέρασμα των χρόνων οι experts και αφορούν τον τρόπο που κρατάμε το βουρτσάκι της μάσκαρα, τον τρόπο που βάφουμε τις βλεφαρίδες και πολλά, πολλά άλλα. Ανακάλυψέ τα, λοιπόν, και γίνε κι εσύ master της μάσκαρα!

Διάβασε ακόμα: 10 μαύρα μολύβια ματιών για να δημιουργείς τα πιο σαγηνευτικά eye looks


Πηγή