Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 Super εύκολα tips για να έχεις πάντα όμορφη επιδερμίδα

Ναι, λατρεύουμε το μακιγιάζ και το μεικάπ είναι ιερό προϊόν στο νεσεσέρ μας. Περισσότερο από όλα ωστόσο, λατρεύουμε την όμορφη, καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα που δεν χρειάζεται τίποτα για να είναι όμορφη. Γι’ αυτό φοράμε κρέμες, γι’ αυτό κάνουμε μάσκες, γι’ αυτό διαβάζεις αυτό το άρθρο ετούτη τη στιγμή. Το να αποκτήσεις λοιπόν όμορφη επιδερμίδα απαιτεί 3 πράγματα: α) να ξέρεις τι έχει ανάγκη το δέρμα σουβ) να κάνεις καλό ντεμακιγιάζ (duh!) και γ) να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές!

#1 Το ελαφρύ μεικάπ είναι πάντα καλύτερο
Ναι, μπορεί τα full coverage προϊόντα α μεταμορφώνουν το δέρμα σου με ένα πέρασμα αλλά το επιβαρύνουν παράλληλα και δεν το θέλουμε αυτό. Είναι καλύτερα να έχεις ελαφριά κάλυψη και να αφήνεις το δέρμα σου να αναπνέει παρά να έχεις απόλυτο καμουφλάζ που θα φράξει και τον τελευταίο πόρο στο πρόσωπό σου. Αντάλλαξε λοιπόν το βαρύ μεικάπ σου με ένα ελαφρύ όπως το Estee Lauder, Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup SPF 10 και θα δεις τεράστια διαφορά.

De La Renta bbt S17 003

#2 Ο ύπνος είναι ΠΟΛΥ σημαντικός
Όσες φορές και αν το πούμε δεν αρκούν: Ο ύπνος είναι το καλύτερο «προϊόν» για το δέρμα σου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η επιδερμίδα σου αναπλάθεται, επανορθώνεται και διορθώνει όλα όσα της έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όσο περισσότερο κοιμάσαι λοιπόν, τόσο περισσότερο «στρώνεις» επιδερμίδα #nojoke!

boxed water is better 1464020 unsplash

#3 Νερό, νερό, ΝΕΡΟ!
Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και χρειάζεται νερό! Όσο περισσότερο νερό του παρέχεις εσωτερικά και εξωτερικά, τόσο πιο υγιές και λαμπερό δείχνει. Δεν ξέρουμε πως αλλιώς να σου το πούμε, πιες πολύ νερό!

eye sleeping mask 01

#4 Η σωστή κρέμα ματιών
Δεν είναι τυχαίο που μερικές κρέμες ματιών μοιάζουν να είναι θαυματουργές. Κυρίως οι κρέμες νύχτας για τα μάτια μπορούν να κάνουν το βλέμμα σου πιο νεανικό από το πρώτο πρωί που θα τις χρησιμοποιήσεις. Η Laneige, Eye Sleeping Mask για παράδειγμα, είναι τόσο δροσερή και αποτελεσματική που όλοι θα σε ρωτούν αν έκανες κάτι…

Dos Jade Roller

#5 Μην βαριέσαι να κάνεις μασάζ
Το ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο μπορεί να σε μεταμορφώσει μπροστά στα μάτια σου και δεν χρειάζεται καν να πας σε κάποιον ειδικό για να το έχεις κάθε μέρα. Αγοράζοντας ένα εργαλείο όπως το Dos, Jade Roller και κάνοντας μασάζ κάθε πρωί και βράδυ με την εφαρμογή των προϊόντων σου θα σε εθίσει γιατί το αποτέλεσμα θα είναι εμφανές εκείνη τη στιγμή!

Διάβασε ακόμα: Έχεις επιδερμίδα λιπαρή και με τάση για ακμή; Αυτές οι κρέμες με χρώμα είναι ό, τι χρειάζεσαι!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή