Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
5 τεχνολογίες ομορφιάς που θα σας δείξουν 10 χρόνια νεότερες!

5 τεχνολογίες ομορφιάς που θα σας δείξουν 10 χρόνια νεότερες!

Μπορείτε να δείξετε και μέχρι δέκα χρόνια νεότερη; Ναι!

Μέσω της καλύτερης κατανόησης των μηχανισμών της φθοράς της επιδερμίδας από τους ερευνητές, η νέα γενιά προϊόντων αντιγήρανσης υπόσχεται να κάνει τη μεγάλη και οριστική διαφορά διαγράφοντας τα σημάδια του χρόνου. Σήμερα, οι νέες εξελιγμένες καλλυντικές συνθέσεις υπόσχονται να καλύψουν κάθε ανάγκη προσφέροντας μια ολοκληρωμένη περιποίηση του δέρματος. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν είστε εξαιρετικά απαιτητική, έχετε πλέον τη δυνατότητα να απολαύσετε το θαύμα ενός ορατού αποτελέσματος, δηλαδή πιο φωτεινή, λαμπερή και σφριγηλή επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες.

1 Η ενίσχυση της υδρολιπιδικής ασπίδας σβήνει τις δυσχρωμίες
Τι κάνει: Βασίζεται σε μια νέα τεχνολογία η οποία ενισχύει την υδρολιπιδική ασπίδα του δέρματος και το προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA/ UVB μειώνοντας τους ερεθισμούς που προκαλεί η υπερδρστηριότητα των μελανοκυττάρων και αποτρέποντας έτσι τη δημιουργία, κηλίδων και δυσχρωμιών. Συστατικά όπως το ελλαγικό οξύ και βιταμίνη C, εκχύλισμα μήλου και αγγουριού, συνδυασμός ζυμομυκήτων, εκχύλισμα ρίζας κουρκούμης, σακχαρόζη, λινελαϊκό οξύ, εκχύλισμα ελιάς και σιταρού βοηθούν αποτελεσματικά.
Αποτέλεσμα: Η επιδερμίδα αποκτά λάμψη, φωτεινότητα και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο ενώ σας προστατεύει από τις μελλοντικές κηλίδες που οφείλονται στην ηλιακή ακτινοβολία.

2 Οι τενσίνες στηρίζουν τη δομή του δέρματος
Τι κάνουν: Αντιγράφοντας μια βασική αρχή της αρχιτεκτονικής και συγκεκριμένα την προένταση (που διασφαλίζει τη σταθερότητα ενός κτιρίου) εστιάζει στον κυτταρικό σκελετό των ινοβλαστών που στηρίζουν το δέρμα και αποκαθιστά την επικοινωνία των κυττάρων, επαναφέρει την κυτταρική ένταση με τις τενσίνες και τονώνει την κυτταρική δραστηριότητα. Τα συστατικά Elemi PFA ένα είδος φυκιού από τον Ατλαντικό ωκεανό διεγείρει την παραγωγή των τενσινών, το υαλουρονικό νάτριο και τα πολυσακχαρίδια προστατεύουν και ενυδατώνουν.
Αποτέλεσμα: Προλαμβάνει τη χαλάρωση στο πρόσωπο και το ασαφές περίγραμμα.

3 Τα THPE και Bugrane κάνουν λίφτινγκ 2 xιλιοστών που διαρκεί
Τι κάνουν: Η τεχνολογία τριπλής δράσης κατά της χαλάρωσης και η αποκλειστική συνεργεία δύο συστατικών σφίγγει την επιδερμίδα. Ο THPE, παράγοντας με ισχυρές αντηγηραντικές ιδιότητες, διεγείρει την σύσπαση των κερατινοκυττάρων και αυξάνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Το Bugrane, ένα εκχύλισμα από το φυτό Ononis spinosa που συντίθεται κυρίως από πολυφενόλη επιδρά δερματικά στο μεταβολισμό των ινοβλαστών και στη σύνθεση της ελαστίνης, ενισχύει την πυκνότητα της επιδερμίδας.
Αποτέλεσμα: Είναι σα να έχετε κάνει λίφτινγκ και η λεπτή και χαλαρή επιδερμίδα σφίγγει θεαματικά.

4 Η διέγερση του γονιδίου MnSOD για νεανική όψη
Τι κάνουν: Η πρόσφατη αποκωδικοποίηση 29.000 γονιδίων και οι τελευταίες ανακαλύψεις της βιολογίας απέδειξαν ότι καθώς μεγαλώνουμε, το DNA που βρίσκεται στον πυρήνα κάθε κυττάρου αλλοιώνεται και έτσι, η λειτουργία των γονιδίων που ρυθμίζουν τον ρυθμό γήρανσης της επιδερμίδας επιταχύνεται. Εκτιμώντας αυτές τις ανακαλύψεις οι βιολόγοι απέδειξαν την ιδιότητα του Αγνού Placton Thermal να διεγείρει την έκφραση του γονιδίου MnSOD, ενός ενζύμου που αποτελεί το κλειδί για τη νεότητα της επιδερμίδας και επηρεάζει τη μακροβιότητα των κυττάρων των ζώντων οργανισμών. Η υψηλή συγκέντρωση αγνού εκχυλίσματος Placton Thermal, πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία αμινοξέα και βιταμίνες, το οποίο δρα συνεργατικά με το Reverserol SV -φυσικό ενεργό συστατικό που λαμβάνεται από τα φύλλα του φυτού Senna alata- δημιουργούν μια ισχυρή ασπίδα προστασίας του DNA καθυστερώντας τα σημάδια της γήρανσης.
Αποτέλεσμα: Ιδανική πρόληψη για μετά τα 30 που προσφέρει νεανικό, φωτεινό δέρμα, πλήρως αναζωογονημένο, χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

5 Το σύστημα μεταφοράς Intra -Cellular System μειώνει τις ρυτίδες
Τι κάνει: Παίρνοντας έμπνευση από τη γονιδιακή θεραπεία, οι ερευνητές ανέπτυξαν έναν «έξυπνο» αυτοκατευθυνόμενο μεταφορέα που οδηγεί τα ρετινοειδή μέσα στη καρδιά των κυττάρων. Μόλις βρεθεί στο εσωτερικό του ινοβλάστη η ιδανική ποσότητα της ενεργής ρετινόλης ενεργοποιεί τη διαδικασία σύνθεσης των πρωτεινών προκειμένου με αυτό τον τρόπο να ενισχυθεί η κυτταρική δραστηριότητα.
Αποτέλεσμα: Το σύστημα μεταφοράς Intra -Cellular System, που μαζί με την ενεργή ρετινόλη, το εκχύλισμα Imperata cyindrica hydroglycolic (που εξασφαλίζει πλούσια ενυδάτωση) και άλλα πολύτιμα εκχυλίσματα φυτών και φρούτων, αυξάνει την πυκνότητα στην ανώτερη στοιβάδα της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες και αποκαθιστά τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας.

 

 

 

 

Πηγή: omorfamystika.gr