Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 tips για να δώσεις όγκο στα λεπτά χείλη σε χρόνο dt

Αν είσαι μία από τις πολλές γυναίκες που έχουν λεπτά και flat χείλη, μπορούμε να καταλάβουμε τον μόνιμο προβληματισμό σου λίγο πριν το μακιγιάζ. «Πώς θα κάνω τα χείλη μου να δείχνουν πιο σαρκώδη;», σκέφτεσαι διαρκώς. Και έχεις και δίκιο.

Η αλήθεια είναι πως τα juicy χείλη είναι πολύ πιο εντυπωσιακά, είναι sexy και γοητευτικά και δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα. Κυρίως από τον ανδρικό πληθυσμό. Δυστυχώς, ωστόσο, δεν έχουμε όλες αυτό το γονίδιο των ζουμερών χειλιών με αποτέλεσμα κάθε φορά που βάζουμε κραγιόν να απογοητευόμαστε.

Δεν υπάρχει λόγος, όμως, να καταλήγεις κι εσύ σε αυτήν την κατάσταση. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι να αποκτήσεις ονειρεμένα χείλη με όγκο, όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Όχι! Δεν εννοούμε να επισκεφθείς κάποιον πλαστικό χειρουργό και να βάλεις υαλουρονικό. Αυτό ίσως το συζητήσουμε σε κάποιο άλλο θέμα.

Εδώ θέλουμε να σου «ανοίξουμε τα μάτια» και να σου προτείνουμε πέντε πανεύκολα tips για ζουμερά χείλη στη στιγμή. Όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου στην παρακάτω gallery, η προετοιμασία είναι must για να αποκτήσεις… χείλη για φίλημα. Υπάρχουν, όμως, και κάποια make up tricks, που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση κυριολεκτικά σε χρόνο dt. Ανακάλυψέ τα και αργότερα μπορείς να μας ευχαριστήσεις.

Διάβασε ακόμα: Με αυτά τα lip gloss θα αποκτήσεις τα πιο ζουμερά και εντυπωσιακά χείλη ever


Πηγή