Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

5 tips για να προστατεύσεις τα extensions βλεφαρίδων στις διακοπές

Αύριο καλωσορίζουμε τον Αύγουστο, τον μήνα των διακοπών και είμαστε απίθανα χαρούμενες. Είχαμε μία πολύ δύσκολη άνοιξη και χρονιά γενικά (ας φύγει το 2020 να τελειώνουμε) και χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ αυτές τις διακοπές. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν εδώ και καιρό ψάχνοντας μακιγιάζ, χτενίσματα, αγοράζοντας αντηλιακά και κάνοντας μάσκες και φυσικά τα extensions βλεφαρίδων είναι μία από τις κινήσεις ματ που θα κάνουμε πριν φύγουμε.  

Βλέπεις, τα extensions βλεφαρίδων κάνουν τη ζωή μας ΤΟΣΟ πιο εύκολη στις διακοπές. Δεν χρειαζόμαστε μάσκαρα, έχουμε τέλειο βλέμμα ακόμα και στη θάλασσα, είμαστε περιποιημένες και μόνο με λίγο αντηλιακό. Είναι σωτήριες και τις λατρεύουμε. Μάλιστα, κρατιόμαστε όλο τον χρόνο να μην βάλουμε (εκτός από ειδικές περιστάσεις) έτσι ώστε να μην επιβαρύνουμε τις δικές μας βλεφαρίδες και να φορέσουμε τα extensions μας άφοβα τον Αύγουστο. 

Μαζί όμως με την ευκολία, τα extensions έχουν και… ευτράπελα. Αν δεν τις φροντίσεις σωστά μπορεί να ξυπνήσεις με βλεφαρίδες στο ένα μάτι, με μισές βλεφαρίδες, μπορεί να μείνει μία τούφα… Αυτό κανονικά θα μας έκανε να γελάσουμε αλλά, δεδομένου ότι τα extensions ΔΕΝ επιτρέπεται να τα αφαιρέσεις μόνη σου και μιας που στις διακοπές δύσκολα θα βρεις ειδικό για να τα αφαιρέσει, μπορεί να καταλήξεις με μισές βλεφαρίδες στο υπόλοιπο της άδειας. 

Εδώ έρχοντια όμως τα πολύτιμα tips μας που θα σε βοηθήσουν να φροντίσεις σωστά τα extensions σου και να έχεις όμορφες βλεφαρίδες καθ᾽όλη τη διάρκεια των διακοπών. Όχι, η φροντίδα τους δεν θα αναιρέσει όλη την ευκολία και την άνεση που σου προσφέρουν. Είναι μικρές κινήσεις που, αν τις κάνεις, δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery και δες τα 5 tips μας που θα σε σώσουν στις διακοπές. 

Διάβασε ακόμα: 5 tips για να κάνεις το άρωμά σου να κρατήσει περισσότερο στη ζέστη 


Πηγή