Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

5 under 5€! Απαραίτητα, καθημερινά προϊόντα που κοστίζουν κάτω από 5€

Υπάρχουν μερικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και πολλές φορές την ημέρα. Είναι τα αναλώσιμα που αγοράζουμε σε ποσότητα και πλέον, σε αυτή τη λίστα έχουν προστεθεί η κρέμα χεριών, το αντισηπτικό και το σαπούνι για τα χέρια. Όλα αυτά τα προϊόντα λοιπόν, καθώς τελειώνουν σχεδόν αμέσως και τα αγοράζουμε ξανά και ξανά, μπορούν να μας βγάλουν εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Όχι, δεν είναι ακριβά όμως μπορούν να ανεβάσουν τα έξοδα στα ύψη με την κατάχρηση που οφείλουμε να τους κάνουμε. Γι᾽αυτό και εμείς σκεφτήκαμε να βρούμε τα πιο καλά και αποτελεσματικά προϊόντα που έχεις καθημερινά ανάγκη και τα οποία κοστίζουν κάτω από 5€.

Έχουμε το πιο καλό αντισηπτικό χεριών της αγοράς σε value τιμή και συσκευασία, το πιο απαλό σαπούνι χεριών, μία σούπερ κρέμα για τα χέρια και μία για την κυτταρίτιδα (επίσης πρέπει να τη φοράς κάθε μέρα) αλλά και μία κρέμα ποδιών για να μην παιδεύεσαι τόσο την ημέρα του πεντικιούρ.

Δες τα όλα με ένα scroll στην παρακάτω gallery και αναπλήρωσε τα αποθέματά σου χωρίς να τινάξεις το budget σου στον αέρα. Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα.

Διάβασε ακόμα: Gel, κρέμα ή λοσιόν; Ποια υφή πρέπει να διαλέξεις για να ενυδατώσεις σωστά το δέρμα σου;


Πηγή