Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5 UNDER 5€: Τα πολύ οικονομικά και πολύ απαραίτητα δώρα που μπορείς να αγοράσεις για εσένα online

Όταν λέμε μένουμε σπίτι εδώ στο queen.gr το εννοούμε. Περιορίζουμε τις μετακινήσεις καθόμαστε με τις πιτζάμες μας και κάνουμε αυτό που πρέπει μέχρι να περάσει αυτός ο εφιάλτης που ζούμε. Δεν το βάζουμε όμως κάτω. Συνεχίζουμε τα beauté, περιποιούμαστε τους εαυτούς μας και εκμεταλλευόμαστε τον άπλετο χρόνο μας για λίγο self care.

Τα beauty supplies όμως κάποια στιγμή θα τελειώσουν ή… και πριν ακόμα τελειώσουν, θέλουμε να κάνουμε ένα μικρό δώρο στον εαυτό μας και η ομορφιά είναι πάντα πολύ καλή ιδέα! Γι᾽αυτό βαλθήκαμε να βρούμε τα πιο απαραίτητα και οικονομικά προϊόντα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και να κάνεις ταυτόχρονα την καραντίνα πιο… ευχάριστη!

Ψάξαμε λοιπόν τα e-shops και καταλήξαμε σε μία πεντάδα «φωτιά» που δεν θα «κάψει» όμως και το budget σου. Όλα τα προϊόντα που βρήκαμε κοστίζουν πολύ κάτω από 5€, είναι όλα σε κανονικές συσκευασίες και θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

Με αυτά θα περιποιηθείς τα μαλλιά σου, τα μάτια σου, τα χέρια σου, το πρόσωπό σου και ένα από αυτά… δεν θα το βγάλεις από πάνω σου όσο διαρκέσει η καραντίνα. Ας μην μακρηγορούμε όμως περισσότερο…

Με ένα ακόμα scroll θα βρεις την gallery μας και τα 5 προϊόντα που πρέπει να αποκτήσεις για να γίνουν όλα λίγο πιο όμορφα χωρίς να τινάξεις κανένα budget στον αέρα. Και να θυμάσαι: Μένουμε μέσα, προστατεύουμε τους γύρω μας και όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: Under 30! Δέκα ενυδατικοί οροί που δεν κοστίζουν μία περιουσία


Πηγή