Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5 under 5€! 5 μυρωδάτα αφρόλουτρα που κοστίζουν κάτω από 5€

Λίγο online beauty shopping δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, συμφωνείς; Γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με έναν πολύ ωραίο, μυρωδάτο οδηγό αγοράς… που συμφέρει. Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε για εσένα τα πέντε πιο οικονομικά αφρόλουτρα που κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή στην αγορά και κοστίζουν κάτω από πέντε ευρώ.

Θα μας πεις… γιατί αφρόλουτρα; Για πολλούς και διάφορους λόγους. Το αφρόλουτρο είναι ένα από τα αναλώσιμα προϊόντα που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση. Ειδικά τώρα με τον κορονοϊό, μόλις βγούμε από το σπίτι και επιστρέψουμε πίσω, μπαίνουμε αμέσως στο μπάνιο. Και αυτό μπορεί να συμβεί και μία και δύο φορές την ημέρα. Και, βέβαια, χρησιμοποιούμε το αφρόλουτρό μας για να μοσχοβολήσουμε και να καθαρίσουμε το σώμα μας.

Όχι μόνο, όμως… Μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε περισσότερες από μία φορές ντους, γιατί ιδρώνουμε.  Βλέπεις, η άνοιξη μπήκε για τα καλά και η θερμοκρασία ανεβαίνει όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι ξοδεύουμε αρκετή ποσότητα αφρόλουτρου στην καθημερινότητά μας. Σίγουρα κι εσύ το ίδιο κάνεις και θα έχεις σκεφτεί πολλές φορές ότι δεν σε συμφέρει να επενδύεις σε πανάκριβα αφρόλουτρα.

Έτσι είναι. Δεν σημαίνει ότι επειδή ένα προϊόν κάνει 20 και 30 ευρώ, αυτόματα είναι και πολύ καλύτερο ποιοτικά. Τουλάχιστον αυτό δεν ισχύει για τα αφρόλουτρα. Δες, λοιπόν, τον φανταστικό οδηγό αγοράς με οικονομικά αφρόλουτρα, που ετοιμάσαμε για εσένα, και κάνε ευθύς αμέσως τα ψώνια σου! Καλή εβδομάδα!

Διάβασε ακόμα: Cindy Crawford: Αυτό είναι το DIY spray προσώπου που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα της

 


Πηγή