Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

5 videos για να κάνεις beach waves χωρίς ψαλίδι

Τα κυματιστά μαλλιά είναι ό, τι πρέπει για αυτή την εποχή και όταν λέμε εποχή δεν εννοούμε την άνοιξη… Εννοούμε την μετά-καραντίνας εποχή! Περάσαμε πολλές μέρες αχτένιστες και τώρα θέλουμε ακόμα και στη βόλτα να έχουμε τέλεια μαλλιά! Φυσικά δεν μπορούμε να ζήσουμε μέσα σε ένα κομμωτήριο ούτε να πηγαίνουμε μέρα παρά μέρα. Κάτι ακόμα που πολλές δεν μπορούμε να κάνουμε είναι χτενίσματα μόνες μας!

Το ψαλίδι για μπούκλες και η πρέσα είναι δύσκολα και κάπως επικίνδυνα γι᾽αυτό τα χρησιμοποιούμε μεν αλλά δεν τα παιδεύουμε πολύ. Δεν είναι όμως απαραίτητα για να αποκτήσουμε κυματιστά μαλλιά! Υπάρχουν τρόποι για να κάνεις τέλεια beach waves χωρίς ψαλίδι, εργαλεία ή θερμότητα! Μόλις μερικές κινήσεις κλειδί πριν κοιμηθείς μπορούν να σου χαρίσουν τέλεια μαλλιά όσο κοιμάσαι και θα τις δεις όλες στα παρακάτω video!

ΑΛΟΓΟΟΥΡΑ
Το κορίτσια αυτό σου δείχνει πως να πιάσεις τα μαλλιά σου αλογοουρά και να ξυπνήσεις με beach waves!

ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ
Ένα ακόμη κορίτσι που σου εξηγεί πως, αν χτενιστείς σωστά πριν τον ύπνο θα ξυπνήσεις σα να πέρασες το βράδυ σε κομμωτήριο!

ΚΟΤΣΟΣ
Το παρακάτω κορίτσι πιάνει έναν ιδιαίτερο κότσο και αντί για τα ρόλεϊ που χρησιμοποιεί μπορείς να χρησιμοποιήσεις χαρτί!

ΚΟΡΔΕΛΑ
Ναι, μία κορδέλα μπορεί να σου χαρίσει beach waves και παρακάτω θα δεις πως να τη χρησιμοποιήσεις για να αποκτήσεις κυματιστά μαλλιά.

ΚΑΛΣΟΝ
Ναι, καλσόν! Με ένα καλσόν θα μπορέσεις να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις με τέλεια μαλλιά χωρίς θερμότητα.

cover photo @emmadavisonhair

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε το τέλειο χημικό peeling ποδιών για απαλά πόδια με ελάχιστο τρίψιμο

 


Πηγή