Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5+1 καλοκαιρινά smoky eye looks για να μαγνητίσεις τα βλέμματα

Όσο κι αν λατρεύεις το φυσικό και ελάχιστο μακιγιάζ τους καλοκαιρινούς μήνες, έρχονται και στιγμές που βαριέσαι και επιζητάς μια αλλαγή. Ειδικά αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάφτιση χρειάζεσαι να κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό, για να εντυπωσιάσεις. Ναι, μπορεί το κόκκινο, το φούξια ή το κοραλλί κραγιόν να είναι οι προφανείς, safe και κομψές λύσεις, όμως δεν υπάρχουν μόνο αυτά.

Αν θέλεις να κάνεις την αλλαγή, μπορείς να δοκιμάσεις τα smokey eyes. Ένα εξίσου εντυπωσιακό, sexy και κομψό make up look, που ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο και σχήμα ματιών και είναι ικανό να σε κάνει να σαγηνεύσεις τα πλήθη. Τώρα θα μας πεις ότι το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι αρκετά σκούρο και ίσως μόνο κατάλληλο για τον χειμώνα. Λάθος!

Μπορείς να υιοθετήσεις το smoky eye look και το καλοκαίρι- όπως θα δεις στην παρακάτω gallery- τόσο στην κλασική του εκδοχή, όσο και με μικρές, χρωματιστές παραλλαγές, που θα δώσουν ένα fresh & pop twist στην εμφάνισή σου, διατηρώντας πάντα το sexiness που χαρακτηρίζει τα smokey eyes.

Ειδικά αν έχεις μαυρίσει και διαθέτεις ηλιοκαμένη επιδερμίδα, το smokey eye look είναι η κατάλληλη επιλογή μακιγιάζ για τις βραδινές βόλτες στο νησί ή την πόλη και για όλα τα επίσημα καλέσματα στα οποία θα παρευρεθείς αυτό το καλοκαίρι. Κάνε scroll, λοιπόν, ανακάλυψε τα πιο ωραία smokey eye looks του καλοκαιριού και μη διστάσεις να τα δοκιμάσεις!

Διάβασε ακόμα: 7 πανεύκολα χτενίσματα για πλούσια, σγουρά μαλλιά (video)


Πηγή