Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

5+1 μάσκες μαλλιών που κάνουν αυτό το οποίο υπόσχονται

Βάλαμε τις μάσκες μαλλιών στο μικροσκόπιο και  τις εξετάσαμε με κάθε λεπτομέρεια  για να σου προτείνουμε εκείνες  που θα σου δώσουν τα αποτελέσματα που πραγματικά αναζητάς, ώστε να αποκτήσεις εντυπωσιακά hairstylings. Κανένα κούρεμα και κανένα χτένισμα δε θα μπορέσει ποτέ να είναι 100% άψογο επάνω σου, εάν πρώτιστα δεν έχεις επενδύσει στην υγεία και τη λάμψη των μαλλιών σου. Οι συχνές τεχνικές εργασίες, όπως οι βαφές και οι θερμικές συσκευές, καθώς και οι περιβαλλοντολογικοί παράγοντες, επηρεάζουν και ταλαιπωρούν το τριχωτό της κεφαλής.

Ψαλίδα, ξηρότητα, θαμπάδα και αδυναμία στην τρίχα είναι τα πιο συχνά συμπτώματα. Εκείνη είναι και η στιγμή που πρέπει να πλέον να αντιληφθείς πως η μάσκα μαλλιών αποτελεί το πιο ισχυρό σου όπλο. Φτάνει να θυμάσαι πως κάθε φορά που την εφαρμόζεις σε νωπά μαλλιά, θα πρέπει να αφήσεις τις ευεργετικές της ουσίες να δράσουν για τουλάχιστον ένα τέταρτο ώστε κατά συνέπεια εκείνες να εισχωρήσουν βαθειά στον πυρήνα της τρίχας.

Αν εφαρμόζεις συστηματικά (τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα) είναι σχεδόν απίθανο να μη δεις θεαματική διαφορά. Τα λαμπερά, πλούσια και αναζωογονημένα μαλλιά που επιθυμείς θα έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής σου.

Δες στο παρακάτω gallery τις 6 best seller μάσκες μαλλιών που θα σου χαρίσουν αυτό που αναζητάς.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bold Eyebrows: Εσύ θα υιοθετήσεις το νέο αυτό trend για τα φρύδια;

 


Πηγή