Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

5+1 μπλε βερνίκια νυχιών για να αντιγράψεις το λαμπερό μανικιούρ της Φαίης Σκορδά

Τι να πει κανείς για τη Φαίη Σκορδά! Είναι η καθημερινή και πιο ευχάριστη παρέα μας για περισσότερα από δέκα χρόνια. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και η φίλη που θα θέλαμε να είχαμε και να πίναμε μαζί της το πρωινό καφεδάκι μας. Δεν παύει, όμως, να είναι και μια πάρα πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.

Και αυτό μας το αποδεικνύει σε καθημερινή βάση μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και την εκπομπή «Το Πρωινό». Η Φαίη εμφανίζεται στην εκπομπή της πάρα πολύ περιποιημένη, με υπέροχα μαλλιά και μακιγιάζ, που θαυμάζουμε και σχεδόν πάντα θέλουμε να αντιγράψουμε. Ναι! Έστω και για τα Zoom calls, που κάνουμε με τους συναδέλφους μας.

Αυτό που θέλουμε να σχολιάσουμε σήμερα, όμως, δεν είναι κάποιο πρόσφατο beauty look της Φαίης Σκορδά, αλλά ένα μανικιούρ που έκανε και το οποίο μας ενθουσίασε. Η αλήθεια είναι πως σπάνια η Φαίη μάς δείχνει τα nail art της και τώρα, που έκανε το παρακάτω post στο Instagram, μάς έδωσε όλη την έμπνευση που χρειαζόμασταν για τα δικά μας νύχια.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκανε κάτι περίπλοκο σε σχέδιο, όπως βλέπεις. Έβαψε απλώς σε ένα φωτεινό μπλε χρώμα τα νύχια της, τα οποία έκαναν την τέλεια αντίθεση με το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της. Και όχι μόνο… Μας έβαλε την ιδέα να ξεφύγουμε από το τετριμμένο κόκκινο μανικιούρ που συνήθως κάνουμε το Πάσχα και να δοκιμάσουμε κάτι πιο εναλλακτικό, ακόμα πιο λαμπερό και άκρως ελληνικό. Ένα μπλε μανικιούρ, που -με την πρώτη κιόλας ματιά- θυμίζει τα χρώματα της χώρας μας.

Κι επειδή ξέρουμε ότι σίγουρα έχεις ενθουσιαστεί με το μπλε μανικιούρ της Φαίης Σκορδά δεν θα σε αφήσουμε έτσι. Κάναμε το ρεπορτάζ αγοράς μας και βρήκαμε τα έξι πιο ωραία βερνίκια νυχιών σε bold μπλε χρώμα για να… αντιγράψεις κι εσύ το μανικιούρ της γλυκιάς Φαίης. Καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: Ένα ολοκαίνουριο beauty trend υπόσχεται να σου χαρίσει βουτυρένια επιδερμίδα


Πηγή