Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

5+1 Πράγματα που θα συμβούν στην επιδερμίδα σου τώρα που σταμάτησες να φοράς μακιγιάζ

Καραντίνα ημέρα #37373749: Έφτιαξα ελληνικό καφέ αντί για γαλλικό μόνο και μόνο επειδή παίρνει περισσότερη ώρα και καθάρισα το πληκτρολόγιο του λαπτοπ με μπατονέτα. Έχω σταματήσει να ισιώνω τα μαλλιά μου (αφάνα) και το μακιγιάζ είναι άγνωστη λέξη πλέον.

Όχι, δεν φορούσα πολύ μακιγιάζ και πριν την καραντίνα αλλά λίγο foundation και κάποιο ρουζ τα έβαζα σεβόμενη το ότι είχα συναδέλφους που δεν ήταν τυφλοί. Πάντα είχα εμμονή με την περιποίηση και αδιαφορία για το μακιγιάζ και αυτό δεν ήταν πάντα καλό για τους άλλους αλλά καλό για το δέρμα μου. Έρχεται λοιπόν η καραντίνα να με δικαιώσει!

Βλέπεις, το μακιγιάζ είναι σούπερ αν θέλεις να καμουφλάρεις κάποια ψεγάδια, αν θέλεις να δείχνεις πιο polished και στην τελική, είναι σούπερ ακόμα και αν απλά θέλεις να φοράς μακιγιάζ χωρίς να το δικαιολογείς. Το είχαν παρακάνει όμως τα κορίτσια.

Έβλεπα στρώσεις επί στρώσεων foundation επάνω σε επιδερμίδες τόσο νεανικές που θα θυσίαζα παρθένες για να τις αποκτήσω (τις επιδερμίδες). Δεν μου άρεσε και «φώναζα» συχνά πυκνά μέσα από τα άρθρα μου: «ΞΕΒΑΦΤΕΙΤΕ!», Τώρα θα καταλάβεις το γιατί…

Balmain m bbt F19 011

Αν έχεις σταματήσει να βάφεσαι και συνεχίζεις ακάθεκτη την περιποίηση της επιδερμίδας σου θα δεις το δέρμα σου να αλλάζει. Αν προσθέσεις σε αυτό την ξεκούραση από τον πολύ ύπνο, τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι κάτι λιγότερο από εντυπωσιακό. Πως ακριβώς θα γίνουν όλα αυτά; Θα συμβούν πράγματα (επιτέλους) και σου εξηγώ τα πάντα στην παρακάτω gallery…

Διάβασε ακόμα: Διάβασε ποια μάσκα προσώπου πρέπει να διαλέξεις σύμφωνα με το ζώδιό σου


Πηγή