Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

5+1 υγρά highlighters για να αντιγράψεις τη λάμψη των ζυγωματικών της Δανάης Παππά

Η Δανάη Παππά είναι ένα φυσικά λαμπερό κορίτσι. Η επιδερμίδα της είναι πανέμορφη, δεν κάνει υπερβολές στο μακιγιάζ της και έχει άψογα χαρακτηριστικά. Γενικά –σε περίπτωση που δεν το είχες καταλάβει- η Δανάη μας αρέσει πολύ εδώ στο beauty department Και εννοείται την ακολουθούμε στο Instagram όπου και πάθαμε εμμονή με την τελευταία της ανάρτηση. Η Δανάη ανέβασε μία φωτογραφία teaser για την Πρωτοχρονιά και μας ρώτησε αν είμαστε έτοιμες για το 2020… Ποιο 2020; Εμείς είμαστε έτοιμες για το highlighter που έχει βάλει στα ζυγωματικά της!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Saying goodbye to 2019 like..? Είστε ετοιμοι για το 2020;!;!;? . . . @pinkwomanofficial #choosepink #newyear #newyearresolution #goodbye2019 #bye2019 #2020 #nightout #glitterdress #glitter #sparkle

A post shared by Danae Pappa (@danouuz) on

Είναι τόσο λαμπερό όσο χρειάζεται, τόσο glam όσο απαιτεί το ρεβεγιόν χωρίς όμως να είναι υπερβολικό και γενικά είναι αυτό που θέλουμε ακριβώς. Πως θα το πετύχουμε όμως; Όλα τα highlighters μας αρέσουν αλλά βρίσκουμε πως τα υγρά highlighters, αυτά δηλαδή που είναι σε μορφή σταγόνων, δίνουν ένα πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα με maximum εφέ λάμψης. Είναι μάλιστα πανεύκολα στην χρήση αφού σου επιτρέπουν να ελέγξεις την ποσότητα και την ένταση της λάμψης που δίνεις. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τα 6 καλύτερα της αγοράς και ναι, αυτή την Πρωτοχρονιά τα ζυγωματικά μας θα λάμπουν όπως της Δανάης… Τα δικά σου; Δες στην παρακάτω gallery τα highlighter drops που πρέπει να πάρεις!

Διάβασε ακόμα: 3 βήματα για να σταματήσει το δέρμα σου να γυαλίζει όποτε βάφεσαι




Πηγή