Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

5+1 φορές που η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απέδειξε πως είναι το παντοτινό girl crush μας

Υπάρχουν μερικά κορίτσια εκεί έξω που τα βλέπουμε και ξέρουμε πως θα μπορούσαν εύκολα να είναι μία από τις κολλητές μας. Είναι τα κορίτσια που είναι τόσο όμορφα όσο είναι cool, είναι τόσο κομψά όσο είναι goofy, είναι τα αυτόφωτα κορίτσια με τον λαμπερό χαρακτήρα και ναι, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου “ζωγραφίζουμε” σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες από τον τίτλο. Η Ελιάνα βλέπεις είναι ένα από τα κορίτσια που λατρεύουμε εδώ στο beauty department. Φωτίζει την οθόνη της τηλεόρασής μας με το χαμόγελό της (μπορεί και να μας λείψει περισσότερο από την Ελένη) και την οθόνη του κινητού μας με τις φωτογραφίες της. Είναι φίλη μας και αν νόμιζες πως για ακόμα μία φορά θα αποθεώσουμε τα μαλλιά της… Εντάξει, σωστά το σκέφτηκες αλλά όχι! 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Ο λαός ψήφισε στην μεγάλη μάχη The Beatles vs The Rolling Stones στα στοριζ και εγώ δεν μπορώ παρά να αποδεχθώ και να ανακοινώσω το αποτελεσμα. Ως γνήσια Beatle fan, βέβαια, είμαι απαρηγόρητη, αλλά και τι να κανεις; You can’t always get what you want ? #tshirts (αυτό και το The Beatles που φοράω στα στοριζ) @americaneaglegr #jeans @gapgreece #styling @olgalag #hair @markella_hairstylist #makeup @makeupageliki #eleni #alphatv

A post shared by Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) on

Η Ελιάνα βλέπεις είναι απίστευτα ανανεωμένη τον τελευταίο καιρό και δεν μιλάμε για τα κιλά που έχασε. Είναι υπέροχη at any size αλλά το ότι βρήκε το σώμα της ξανά μετά από 2 εγκυμοσύνες βγαίνει προς τα έξω με τον πιο υπέροχο τρόπο. Είναι πιο χρωματιστή, πιο ανάλαφρη και κάπως έτσι της πάνε όλα! Της πάνε όλα τα χρώματα, όλα τα κραγιόν, και όλα οφείλονται σε αυτή την εσωτερική ανανέωση πρώτα από όλα. Έχουμε πιάσει πολλές φορές να κοιτάζουμε το account της στο instagram για έμπνευση και εξετάζοντας τα screenshots που έχουμε κρατήσει καταλήξαμε στο ότι είναι το παντοτινό μας girl crush γιατί είναι η απόδειξη του “Τα πιο όμορφα κορίτσια είναι τα χαρούμενα κορίτσια” (σε ελεύθερη μετάφραση).  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Σε μια εβδομάδα ακριβώς τελειώνουμε και δεν θα μου λείψει να είμαι κάθε μέρα βαμμένη – χτενισμένη – καλοντυμένη (εντάξει, μη λέω ψέματα, καλά είναι κι αυτά), θα μου λείψει να ακούω «κάτσε με λίγη χάρη βρε άχρηστη/ γιατί έχεις αυτά τα ξινά μούτρα/ κλαίει το μόντελινγκ που σε έχασε» και αλλά τέτοια γλυκά σχόλια μαζί με μούντζες, σπρωξίματα και άπειρα γέλια με τους φίλους και συνεργάτες μου κάθε φορά που προσπαθούσα να κάνω την ωραία ? #eleni #backstage #countdown #bestdays #styling @olgalag #hair @markella_hairstylist #makeup @sofia_pergiannaki #dress @thehieria #shoes @senseshopgr #earrings @dotjewels #mariotestino #troll @sir_stathis

A post shared by Eliana Chrysikopoulou (@elianoula) on

Με αυτή τη χαρούμενη διάθεση λοιπόν ξεκινάμε την εβδομάδα μας και παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 φορές που είδαμε την Ελιάνα με κραγιόν και χαμογελάσαμε πλατιά… πριν ανοίξουμε το νεσεσέρ μας για να βρούμε κάτι εξίσου φωτεινό για τα χείλη μας. Δες και εσύ για να εμπνευστείς και μην ανησυχείς, έχουμε και τα κραγιόν που θα χρειαστείς. Eliana, we love you girl! 

Διάβασε ακόμα:Τα κόκκινα μανικιούρ της Betina Goldstein είναι κάθε άλλο παρά βαρετά… 




Πηγή