Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

5+1 hacks για να απογειώσεις τα σγουρά μαλλιά σου

Το ξέρουμε! Μέχρι τώρα, που ήμασταν σε κανονική καραντίνα, κάπως είχες βολευτεί με τα σγουρά μαλλιά σου. Δεν σε ένοιαζε και πολύ η περιποίησή τους, γιατί σκεφτόσουν πως δεν σε βλέπει και κανένας. Ακόμη και διαδικτυακό meeting call να είχες με τους συναδέλφους σου εφησύχαζες με έναν κότσο ή μια αλογοουρά και λυνόταν το πρόβλημα των απεριποίητων μαλλιών σου.

Τι γίνεται, όμως, τώρα που επιστρέφουμε σιγά-σιγά σε μια νέα κανονικότητα; Σίγουρα κι εσύ έχεις ήδη πάει για καφέ ή ποτό μιας που η εστίαση άνοιξε και πάλι. Και κάπου εκεί που προετοιμαζόσουν για την έξοδό σου- μετά από έξι ολόκληρους μήνες- συνειδητοποίησες ότι δεν σε ικανοποιούν τα μαλλιά σου. Ότι οι μπούκλες σου δεν είναι καλοσχηματισμένες, με ωραίο όγκο και κίνηση.

Κάπως έτσι, πάλι κατέληξες να τις κρύβεις πιάνοντάς τις στον συνηθισμένο κότσο. Το ξέρεις, όμως, πως αυτή δεν είναι μόνιμη λύση. Κατ’ αρχάς, έχεις μπούκλες εκ φύσεως και για αυτό πρέπει να αισθάνεσαι πάρα πολύ τυχερή. Δεν έχουν όλα τα κορίτσια το γονίδιό σου! Ωστόσο, οφείλεις κιόλας να τις φροντίζεις. Και, δυστυχώς, τα σγουρά μαλλιά δεν είναι τόσο εύκολα στη διαχείριση, όπως για παράδειγμα, τα ίσια ή wavy μαλλιά. Αυτό το γνωρίζεις από πρώτο χέρι.

Τα σγουρά μαλλιά θέλουν εντατική και extra περιποίηση, έχουν ανάγκη από ειδικά προϊόντα για ενυδάτωση μιας και φριζάρουν και αφυδατώνονται πανεύκολα. Γενικά, πρέπει να βρεις τα «κουμπιά» τους και μετά βεβαιότητας σού λέμε πως τα 6 tips της παρακάτω gallery θα σε… μεταμορφώσουν στην απόλυτη hair queen. Κάνε scroll, ανακάλυψέ τα και ξεκίνα να τα εφαρμόζεις. Σε λίγες μέρες δεν θα θέλεις να κρύβεις τις υπέροχες και ζωντανές μπούκλες σου!

Διάβασε ακόμα: Η Jessica Alba «ορκίζεται» σε μια DIY μάσκα προσώπου! Μάθε όλα τα υλικά της


Πηγή