Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

5+2 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ κι εμείς βρισκόμαστε για τα καλά σε #summermood. Η αλήθεια είναι πως όλες ανυπομονούμε να φορέσουμε τα καινούργια μας μαγιό για να χαλαρώσουμε κάτω από τον καυτό ήλιο, υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα.

Η επιδερμίδα και τα μαλλιά μας βρίσκονται κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή αυτή την περίοδο. Χρειάζονται πολύ περισσότερη φροντίδα αφού ταλαιπωρούνται καθημερινά από τον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι και φυσικά από διάφορους άλλους ρύπους.

Αν θες να μάθεις πώς να οργανώνεις εύκολα και γρήγορα το νεσεσέρ σου, δες προσεκτικά το βίντεο που ακολουθεί.

 

Όλες θέλουμε να δείχνουμε φρέσκιες, όμορφες και λαμπερές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Γι’ αυτό λοιπόν συνηθίζουμε να κουβαλάμε σχεδόν παντού το νεσεσέρ μας και να κάνουμε το απαραίτητο φρεσκάρισμα. Nαι, το ομολογώ μας είναι απαραίτητο και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν ξέρεις τι να πρωτοβάλεις μέσα (τελικά οι αναποφάσιστες είμαστε πολλές). Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να συγκεντρώσω μερικά από τα απαραίτητα προϊόντα, αυτά που δεν νοείται να λείπουν από κανένα νεσεσέρ.

Τα beauty essentials του φετινού καλοκαιριού

1) Μάσκαρα

Από το πρωί ως το βράδυ δίνει ένταση και όγκο στο βλέμμα.

2) Lip balm με αντηλιακή προστασία

Είναι πολύ σημαντικό να ενυδατώνεις τακτικά τα χείλη σου και να τα προστατεύεις από τον ήλιο κυρίως όταν βρίσκεσαι στην παραλία.

3) Spray προστασίας μαλλιών

Τα μαλλιά μας αφυδατώνονται από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας. Επένδυσε σε ένα ειδικό αντηλιακό spray που θα τα προστατεύσει και θα τα διατηρήσει λαμπερά.

4) Αντηλιακό

Πάντα και παντού! Η ηλιακή ακτινοβολία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του δέρματός μας. Προσπάθησε να φοράς αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας όλο το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

5) Bronzer

Το πιο must καλοκαιρινό προϊόν. Λίγη ποσότητα αρκεί για να αποκτήσεις άμεσα την πολυπόθητη ηλιοκαμμένη όψη.

6) Μάσκαρα-gel φρυδιών

Για να σταθεροποιήσεις το σχήμα των φρυδιών σου και να δείχνουν άψογα όλη την ημέρα.

7) After-sun

Για να ενυδατώσεις άμεσα το δέρμα σου και να αποφύγεις το ξεφλούδισμα.

Πηγή κεντρικής: unsplash.com

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 7 προϊόντα που αξίζει να εντάξεις εδώ και τώρα στην beauty bag σου.


Πηγή