Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

6 βήματα για να περιποιείσαι σωστά τα φρύδια σου στο σπίτι

Τα φρύδια είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη του προσώπου μας όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Είναι αυτά που δίνουν ένταση και βάθος στο βλέμμα μας, ακόμη κι αν δεν έχουμε κάνει μακιγιάζ στα μάτια. Είναι αυτά που μπορεί να μας κάνουν να δείχνουμε όμορφες ή κάπως… περίεργες (αν έχουμε κάνει λάθος στην αφαίρεσή τους).

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως το κεφάλαιο «φρύδια» μόνο απλό δεν είναι. Γι’ αυτό ακριβώς δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις πειραματισμούς και να αποφασίζεις να τα σχηματίσεις εντελώς μόνη σου. Η brow artist ή η αισθητικός σου είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος στον οποίο μπορείς να απευθυνθείς για να φτιάξεις ένα όμορφο σχήμα φρυδιών.

Θα μας πεις… Τώρα είναι τα πάντα κλειστά και έχω αφήσει στη μοίρα τους τα φρύδια μου. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Θα κάνεις, όμως, λίγη υπομονή για να μην τρέχεις… και δεν φτάνεις στο τέλος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι με πολλή προσοχή να βγάλεις τις μικρές τριχούλες που εξέχουν και σε ενοχλούν και τίποτε άλλο. Αυτά όσον αφορά το σχήμα των φρυδιών σου.

Όσον αφορά, όμως, την ενυδάτωσή τους και τη φροντίδα τους ώστε οι τρίχες να είναι υγιείς, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις. Για την ακρίβεια, μπορείς να «χτίσεις» τη δική σου eyebrow routine, που θα δυναμώσει κυριολεκτικά τα φρύδια σου και θα βοηθήσει στην πιο εύκολη ανάπτυξη της τρίχας. Τα έξι βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις βρίσκονται στην παρακάτω gallery και… αρκεί ένα scroll για να τα ανακαλύψεις!

Διάβασε ακόμα: Κρεμώδες ρουζ: Γιατί να το επιλέξεις και πώς θα το απλώσεις σωστά στο πρόσωπό σου; (video)


Πηγή