Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

6 πανεύκολα makeup tricks που πρέπει να ξέρεις!

 

– 1. Το μυστικό για extra λάμψη!

Θέλεις να δώσεις μία extra δόση λάμψης στο μακιγιάζ σου; Τότε, δεν έχεις παρά να αναμείξεις το αγαπημένο σου foundation με μερικές σταγόνες highlighter! Άπλωσε το μείγμα ψηλά στα ζυγωματικά σου και στα κόκκαλα των φρυδιών σου και είσαι έτοιμη! (Προσοχή, βέβαια, πάντα στις υπερβολές!).Συνδύασε το Invisible Cover Foundation με δείκτη προστασίας SPF30 της MD Professionnel, που αναδεικνύει τη φυσική απόχρωση του δέρματος και προσφέρει ένα ματ αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα με το κρεμώδες, απαλό υγρό highlighter, High Beam της Benefit που χαρίζει τέλεια διακριτική λάμψη.

– 2. Δεν θέλει κόπο… αλλά τρόπο!

Μπορεί να βιάζεσαι και ο χρόνος να σε πιέζει, όμως, όταν περιποιείσαι τον εαυτό σου, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι απαλές και καθόλου άγαρμπες. Φρόντισε λοιπόν, να εφαρμόζεις το makeup σου ταμποναριστά χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι του μακιγιάζ, beautyblender ή ακόμη και τα δάχτυλά σου.

Makeup Look 04

3. Λάθος απόχρωση; No problem!

Η λάθος απόχρωση στην επιλογή του foundation είναι από τα λάθη που έχουμε κάνει-κάνουμε οι περισσότερες! Κι ενώ στο κατάστημα μπορεί η συγκεκριμένη απόχρωση να φάνταζε ως η ιδανικότερη στην επιδερμίδα μας… μετά την πρώτη εφαρμογή τα πράγματα μπορεί να άλλαζαν, με αποτέλεσμα να έχουμε μερικά foundations που δεν τα έχουμε χρησιμοποιήσει σχεδόν ποτέ. Κι όμως, χάρη στη The Body Shop και τις «μαγικές» σταγόνες Shade Adjusting Drops (που αναμειγνύονται με το make up) μπορούμε να δημιουργήσουμε τη δική μας, ιδανική απόχρωση.

15129882 1249320868473281 796633072 n

 

– 4. Η σωστή βάση για το μακιγιάζ (και όχι μόνο)

Είτε επιλέξεις ένα έντονο μακιγιάζ , είτε ένα πιο απαλό, δεν θα πρέπει να ξεχνάς να φροντίζεις συστηματικά την επιδερμίδα σου. Βαθιά ενυδάτωση και απολέπιση μία- δύο φορές την εβδομάδα είναι τα μυστικά που θα κάνουν το μακιγιάζ σου να διαρκεί! Επίσης, πριν απλώσεις το makeup φρόντισε η επιδερμίδα σου να είναι καθαρή (χωρίς υπολείμματα από το προηγούμενο μακιγιάζ).

 

– 5. Ορατοί πόροι vs Μακιγιάζ

Αν οι διεσταλμένοι πόροι (άρα και η λιπαρή επιδερμίδα σου) αποτελούν μόνιμο άγχος… πόσο μάλλον, πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου, τότε βάλε το primer στη ζωή σου και κάνε το ένα από τα must-have του νεσεσέρ σου. Γεμίζει τις λεπτές γραμμές, καλύπτει τις ατέλειες, εξουδετερώνει την ενοχλητική γυαλάδα και λειαίνει την επιδερμίδα, δημιουργώντας την ιδανική βάση για την εφαρμογή του foundation που θα ακολουθήσει.

 

– 6. Και φυσικά απέφυγε- σε κάθε περίπτωση- τις υπερβολές

Το να φορτώνεις την επιδερμίδα σου με άπειρα, καλυπτικά προϊόντα μακιγιάζ δε σημαίνει απαραιτήτως πως θα πετύχεις ένα αψεγάδιαστο και κολακευτικό αποτέλεσμα. Με τα σωστά προϊόντα, στα σημεία «κλειδιά» (περιοχές που χρειάζονται κάλυψη) μπορείς να δημιουργήσεις ένα λαμπερό αποτέλεσμα στο πρόσωπό σου! Χρησιμοποίησε το candleglow concealer and highlighter της Laura Mercier κάτω από τα μάτια και σε σημεία όπως οι κόγχες της μύτης ή οι άκρες των χειλιών.

15087036 1249321095139925 861812301 n

 


Πηγή