Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

6 προϊόντα ομορφιάς που θα σου φτιάξουν τη διάθεση αυτό το ΣΚ!

Είναι ολοκαίνουργια, είναι πρωτοποριακά και σίγουρα αξίζουν μία θέση στο νεσεσέρ σου. Αυτό το Σάββατο κάνε μία βόλτα στα μαγαζιά και τσέκαρε στα ράφια των καλλυντικών τις παρακάτω beauty επιλογές που προτείνουμε. Αφορούν την περιποίηση του προσώπου σου, το μακιγιάζ σου, τα μαλλιά σου… γενικότερα αυτή είναι μία λίστα που θα αναβαθμίσει για λίγο συνολικά τη ρουτίνα ομορφιάς σου, αφού τα έχει όλα!

Μάσκα προσώπου κατά του άγχους

Το συνεχόμενο stress δημιουργεί μία γενικότερη όψη κούρασης και ατονίας,αποδυναμώνει την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, μειώνοντας και την ικανότητα να αναπληρώνει τις φθορές του. Με την νέα Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask: μία αναζωογονητική oil mask, εμπλουτισμένη με πέταλα από Calendula και πολύτιμο μίγμα από Vetiver, Γαλλική Λεβάντα, Γεράνι και Μαντζουράνα καραπραύνετε τηνεπιδερμίδα και την χαλαρώνετε.

Κραγιόν με χρώμα μακράς διάρκειας (10ώρες) 

ADDICT LacquerPlump 677 SIMPL ANA F39

Το μυστικό της επιτυχίας του DIOR ADDICT LIP TATTOO COLOR JUICE, βασίζεται σε μια επαναστατική σύνθεση των εργαστηρίων Dior που επιτυγχάνει τέλεια ισορροπία μεταξύ των φυσικών και χημικών χρωστικών ουσιών, καθώς και μεταξύ νερού και ελαίων.

Αρωματοθεραπεία στα μαλλιά 

Oil Ultime Essential Oils Lavender Jasmine

Oil Ultime Essential Oil Relaxing της Schwarzkopf Professional : εμπεριέχει χαλαρωτικά, αρωματικά έλαια Λεβάντας και Γιασεμιού τα οποία γαληνεύουν τις αισθήσεις και ανακουφίζουν από το άγχος και το στρες. Ο συνδυασμός των Αιθέριων Ελαίων, με ένα χαλαρωτικό μασάζ, συμβάλει στην απομάκρυνση των αρνητικών συναισθημάτων και την αποβολή της έντασης και του στρες, ανυψώνοντας τη διάθεση. 

Κρέμα ματιών με χρώμα 

Frezyderm Eye Balm Color

Η απαλή και δροσερή, έγχρωμη κρέμα-gel Color Eye Balm της Frezyderm είναι το νέο μας μυστικό! Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, και παρεμποδίζει το σχηματισμό οιδήματος, ενώ ταυτόχρονα, καταπολεμά τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τη θαμπή όψη της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από τα μάτια, επαναφέροντας την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας. Διαθέτει ελαφρύ χρώμα και προσαρμόζεται στον τόνο κάθε επιδερμίδας προσφέροντάς σας φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα.

H παλέτα σκιών με τα χρώματα του καλοκαιριού

NARSissist Wanted Eyeshadow Palette Image tif

Ενισχυμένη ενυδατική περιποίηση για πρωί και βράδυ 

SO2017 02 0006

 

 

 

 

 

 


Πηγή