Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

6 σετ με πινέλα μακιγιάζ που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου αυτά τα Χριστούγεννα

Υπάρχουν δύο κατηγορίες κοριτσιών όσον αφορά τα πινέλα του μακιγιάζ: εκείνες που… τα έχουν στο νεσεσέρ τους απλά για να υπάρχουν, διότι βολεύονται να βάφονται με τα χέρια και εκείνες που δεν μπορούν να διανοηθούν ότι γίνεται make up χωρίς αυτά. Εγώ βρίσκομαι κάπου στη μέση. Θα σου εξηγήσω τι εννοώ. Μου αρέσουν τα πινέλα, αλλά δεν τα χρησιμοποιώ σε κάθε βήμα του μακιγιάζ.

Για παράδειγμα, δεν μπορώ με τίποτα να απλώσω foundation με πινέλο παρά μόνο με τα χέρια μου. Να, όμως, που πριν λίγο καιρό λάτρεψα το πινέλο του concealer και τώρα πια δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα το απλώσω με τα δάχτυλά μου. Αντιθέτως, η κολλητή μου δεν ζει χωρίς πινέλο για foundation. Βλέπεις; Είναι τελείως υποκειμενικό το θέμα «πινέλα μακιγιάζ», όμως σίγουρα πρέπει να υπάρχουν σε ένα νεσεσέρ. Είναι αναγκαίο beauty tool για διαφορετικές περιπτώσεις για την κάθε μία.

Γι’ αυτό σήμερα αποφάσισα να σου παρουσιάσω στην παρακάτω gallery έξι σετ με πινέλα μακιγιάζ, που θα τα λατρέψεις από το πρώτο βλέμμα κιόλας. Κι ας μην είσαι brush addict! Βρήκα, λοιπόν, για σένα σετ που είναι πιο απλά και κλασικά σε μαύρο χρώμα και άλλα που φέρουν μαζί τους λίγη από τη λάμψη των Χριστουγέννων, που όλες έχουμε ανάγκη.

Όλα, όμως, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είναι ανθεκτικά και πολύ καλής ποιότητας, πράγμα που σημαίνει πως θα τα έχεις για πολλά, πολλά χρόνια. Ανακάλυψέ τα, λοιπόν, και ξεκίνα από αυτά τα Χριστούγεννα να κάνεις μακιγιάζ… like a pro!

Cover photo: @cosmic_brushes

Διάβασε ακόμα: Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποκαλούμε #hairicon την Ελένη Φουρέιρα


Πηγή