Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

6 τάσεις στα κουρέματα που θα κυριαρχήσουν το 2022

Το 2022 είναι προ των πυλών και η αλήθεια είναι ότι όλες ψάχνουμε τις νέες τάσεις της ομορφιάς που θα επικρατήσουν το νέο έτος. Θέλουμε, άλλωστε, να έχουμε γνώση των πάντων, να είμαστε… μπροστά και on trend για να υποδεχθούμε με καλή διάθεση και πολλές δόσεις στυλ την καινούρια χρονιά.

Τι θα δούμε σήμερα, λοιπόν, μαζί; Τα πιο hot haircut trends του 2022. Γιατί ποιος ξέρει; Μπορεί με την αλλαγή του χρόνου να θέλεις να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο. Να μην έχεις ενημερωθεί για τις νέες τάσεις στα κουρέματα;

3 tips για να πάψουν να πετάνε οι φύτρες των μαλλιών σου

Το καρέ… και πάλι στο προσκήνιο

Ο Μάρτης… δεν λείπει από τη Σαρακοστή, άρα δεν ήταν δυνατόν να λείπει από τα πιο hot κουρέματα του 2022 το καρέ. Το bob haircut μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας από το 2020- με την έναρξη της πανδημίας- και συνεχίζει ακάθεκτο τη δυναμική παρουσία του ανάμεσα στις τάσεις.

Και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα super hot κούρεμα, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και τις ηλικίες, αρκεί βέβαια, ο κομμωτής να βρει το σωστό καρέ για τις αναλογίες και το σχήμα προσώπου σου.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Brittany Marsicek (@bmarsz)

Το 2022, λοιπόν, έρχεται ένα συγκεκριμένο καρέ να μας απασχολήσει: το broom (aka σκούπα).

Το bob broom φτάνει ένα με δύο εκατοστά κάτω από το πηγούνι, είναι συμμετρικό, ίσιο και κάπως άκαμπτο. Αυστηρό, αλλά συγχρόνως super chic & hot θα έλεγα!

Τα κοινά χαρακτηριστικά των hot κουρεμάτων του 2022

Μισό λεπτό! Δεν σου είπα ποια είναι τα υπόλοιπα haircut trends της νέας χρονιάς. Με την έλευση του 2022, λοιπόν, θα βλέπεις παντού – εκτός από το broom-  bixie cut, ένα κούρεμα ανάμεσα στο καρέ και το pixie, curtain bangs (που ήδη από πέρσι έκαναν χαμό) και undercut, δηλαδή μαλλιά πολύ κοντά στα πλαϊνά και πιο πλούσια στη μέση.

Θα βλέπεις, επίσης, την πιο σύγχρονη εκδοχή του bowl cut, αλλά και το κούρεμα The Shift, το οποίο αφορά κοντά μαλλιά με διαφορετικά μήκη στην κορυφή του κεφαλιού. Κούρεμα με layers, δηλαδή, αλλά στην κοντή εκδοχή του.

Θα μου πεις τώρα… Τι κοινό έχουν όλα αυτά τα κουρέματα μεταξύ τους; Είναι φρέσκα, είναι sexy και καθόλου μα καθόλου βαρετά.

Έλα να τα ανακαλύψεις στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Τα Χριστούγεννα θέλουν πλεξούδες! Η Ζέτα Μακρυπούλια με WOW braided bun

Μαλλιά με όγκο, χρυσή σκιά και πολλή λάμψη – Η Μαίρη Συνατσάκη με super glam beauty look




Πηγή