Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

6 χτενίσματα της Χριστίνας Μπόμπα για να δοκιμάσεις στο νησί ή την πόλη

Η Χριστίνα Μπόμπα αυτό το καλοκαίρι… δε μας έχει αφήσει σε ησυχία με τις εξορμήσεις της. Έχει βρεθεί σε αρκετά νησιά της χώρας μας μαγεύοντάς μας με τις φωτογραφίες στο Instagram account της, έχει επιλέξει όμως να «γεμίσει» τις μπαταρίες της και στο βουνό κάνοντας έτσι μια πρόταση για εναλλακτικό τουρισμό.

Σε όλες αυτές, λοιπόν, τις διαφορετικές καλοκαιρινές διακοπές, -εκτός από τη φρεσκάδα και τη θετική ενέργειά της- έχουμε παρατηρήσει πόσο περιποιημένα και όμορφα είναι τα μαλλιά της. Ανέκαθεν, βέβαια, η Χριστίνα είχε υπέροχα, υγιή, καστανά μαλλιά, αλλά αυτό το καλοκαίρι μάς ενθουσίασε λίγο περισσότερο και μας έδωσε όλο το #hairinspo που χρειαζόμασταν τον τελευταίο καιρό.

Από low και high ponytails για τις εμφανίσεις παραλίας μέχρι wet hair look και χτενίσματα με hair accessories για τις πρωινές ή βραδινές βόλτες στο κέντρο της πόλης, η Χριστίνα Μπόμπα μάς έχει βάλει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram σε απόλυτο summer mood κι ας γυρίσαμε μερικές από εμάς πίσω στην καθημερινότητα και στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις.

Αν κι εσύ αυτές τις μέρες βρίσκεσαι πίσω στις επάλξεις ή αν είσαι τόσο τυχερή και απολαμβάνεις τις διακοπές σου σε κάποιο υπέροχο νησί, δεν έχεις παρά να κάνεις scroll στην παρακάτω gallery και να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για τα μαλλιά που θα κάνεις τις επόμενες μέρες. Do it like Christina!

Διάβασε ακόμα: Κάηκαν τα χείλη σου από τον ήλιο; Δες τι πρέπει να κάνεις


Πηγή