Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

6 beauty μαθήματα για το γιορτινό look μας από τα αγγελάκια της Victoria's Secret!

Είναι καλλίγραμμες, όμορφες και δικαίως έχουν τον τίτλο των πιο sexy κοριτσιών της μόδας. Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret όπου κι αν βρεθούν ξέρουν να μαγνητίζουν τα βλέμματα με το στυλ και το beauty look τους. Ποια ήταν όμως τα μυστικά ομορφιάς τους τη μεγάλη βραδιά του φαντασμαγορικού show; Πόσα από αυτά μπορούμε να υιοθετήσουμε στο γιορτινό look μας;

 

Κράτα σημειώσεις:

 

#1. Η σωστή περιποίηση και η βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω
Το έχουμε πει πολλές φορές: Το μυστικό για ένα πετυχημένο και με διάρκεια μακιγιάζ κρύβεται στη βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα και αυτό είναι κάτι που επισημαίνει και ο Tom Pecheux, ο makeup artist που επιμελήθηκε το look των μοντέλων στο show της Victoria’s Secret. Ο ίδιος λοιπόν, φρόντισε πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ να απλώσει στην επιδερμίδα τους ένα λάδι προσώπου (πιο συγκεκριμένα το Butter Elixir Face Oil) προκειμένου να την ενυδατώσει. «Μου αρέσει το άρωμα, η υφή, ο τρόπος που απορροφάται από το δέρμα» εξηγεί χαρακτηριστικά ενώ αφου απορροφηθεί, άπλωσε  από πάνω ένα απαλό ενυδατικό gel (στο show χρησιμοποίησε το Smoothing Gel της Estée Lauder) για extra λαμπερή βάση. «Πραγματικά αυτά τα δύο προϊόντα συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους!»

beauty backstage victorias secret paris 02

#2. Κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου… το αξίζεις!
«Δεν υπάρχει νόημα να αγοράσεις μία ακριβή κρέμα, αν δεν κάνεις πρώτα μασάζ στην επιδερμίδα σου! Το μασάζ είναι τόσο σημαντικό όσο και η κρέμα που επιλέγεις να φορέσεις» λέει ο makeup artist. Κι αυτό γιατί το μασάζ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα του προσώπου με αποτέλεσμα την πιο άμεση και βαθιά απορρόφηση των δραστικών συστατικών!

beauty backstage victorias secret paris 03

#3. Natural hair, don’t care!
Το φετινό show κατέρριψε το μύθο πως τα «τέλεια μαλλιά» είναι τα μακριά μαλλιά με χαλαρά beachy waves στο τελείωμα, κάνοντας μία στροφή προς τη φυσική ομορφιά και πιο συγκεκριμένα προς τα natural hair! Έτσι, είδαμε αρκετά μοντέλα να περπατούν με τα φυσικά τους μαλλιά στην πασαρέλα (χωρίς extensions ή περούκες), ανεξάρτητα από το μήκος ή την υφή τους, δίνοντάς μας άλλον ένα λόγο να αγαπήσουμε (και να εκτιμήσουμε) τη δική μας, φυσική υφή στα μαλλιά!

victorias secret fashion show 2016 backstage beauty 7

#3. Προσοχή στη σωστή απόχρωση concealer!
Μπορεί οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια να είναι κάτι παραπάνω από έντονες, όμως δεν πρέπει να αφήσουμε τον πανικό να μας κυριεύσει και στην προκειμένη περίπτωση να μας οδηγήσει να αγοράσουμε ένα concealer σε μία λάθος, πολύ ανοιχτή απόχρωση! Ο makeup artist προειδοποιεί: « Μη χρησιμοποιείς ένα πολύ ανοιχτό- φωτεινό concealer! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα ακριβώς στον ίδιο τόνο με την επιδερμίδα σου.»

beauty backstage victorias secret paris 05

#5. Προσπέρνα την πούδρα
«Με αυτή τη βάση, νομίζω πως η πούδρα είναι ο χειρότερος εχθρός σου» λέει ο Pecheux και συνεχίζει: «Δεν μου αρέσει καθόλου να βάζω πολύ πούδρα ή foundation. Κι ενώ στην αρχή μπορεί να δείχνει ωραία στην επιδερμίδα, πιστεύω, πως φαίνεται ψεύτικο- μη φυσικό το αποτέλεσμα στο τέλος.»

taylor hill at the 2016 victorias secret fashion show backstage in paris 11 30 2016 1 683x1024

#6. Πες ναι σε ένα eyeliner cocktail!
Ξέφυγε από το κλασικό, μαύρο eyeliner, που είναι πολύ έντονο και βάλε στο παιχνίδι και το γκρι υγρό eyeliner. Στην ουσία, όπως αναφέρει ο makeup artist κάνει μικρές τελείες με το γκρι eyeliner πολύ κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων, ενώ στη συνέχεια περνάει από πάνω τους ένα καφέ μολύβι, που απλώνει χρησιμοποιώντας μία μπατονέτα. «Το μαύρο είναι πολύ glam και sophisticated και εγώ ήθελα κάτι πιο απαλό.»

 

 

 


Πηγή