Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

6 celebrities που τόλμησαν το pixie cut και θα σε πείσουν να το δοκιμάσεις κι εσύ

Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες ασχολούμαστε πολύ συχνά με τα μαλλιά μας. Αναζητάμε νέα trends στα κουρέματα, στα χτενίσματα και στα χρώματα και θέλουμε κάθε σεζόν να είμαστε in fashion στον τομέα αυτό. Μπορεί κάποιες να τολμούν πολύ, ενώ άλλες να κάνουν μικρότερες αλλαγές. Όπως και να έχει, όμως, κάθε είδους ανανέωση πάντα μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.

Σε αυτό το θέμα θα μιλήσουμε για ένα πιο extreme κούρεμα, που δεν είναι άλλο από το pixie cut. Τα κοντά μαλλιά δείχνουν μια δυναμική προσωπικότητα, που δε φοβάται τις αλλαγές και τολμά. «Το 2019 το pixie cut ήταν μεγάλη τάση και αυτό φαίνεται ότι συνεχίζεται και το 2020», επισημαίνει ο celebrity hairstylist, Travis Speck. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι διεθνούς φήμης stars που έχουν τολμήσει να κόψουν πολύ κοντά τα μαλλιά τους και να δείξουν έναν άλλο εαυτό. Η Bella Hadid, η Ruby Rose και πολλές άλλες κυρίες του Hollywood, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, έχουν δοκιμάσει το pixie cut με μεγάλη επιτυχία.

Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι ακόμα τι αλλαγή να κάνεις την άνοιξη στα μαλλιά σου, δεν έχεις παρά να τολμήσεις ένα εντυπωσιακό pixie cut. Μην το φοβάσαι. Δοκίμασέ το και πάρε όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι από τις αγαπημένες σου stars!

Διάβασε ακόμα: Η Drew Barrymore μοιράστηκε το απόλυτο μυστικό για να αντιμετωπίσεις ένα ενοχλητικό σπυράκι


Πηγή