Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

'60s vibes: Το μακιγιάζ της Jennifer Lawrence που πρέπει να δεις!

Δε φοβάται τις αλλαγές στα μαλλιά της και μας στο έχει αποδείξει άλλωστε. Την έχουμε δει με μακριά αλλά και πολύ κοντά μαλλιά, ούσα ξανθιά, σκούρα καστανή αλλά και κοκκινομάλλα. Από την άλλη πλευρά, το μακιγιάζ της κινείται σε πιο safe επιλογές: Ελαφρύ smoky eye look, όχι έντονες αποχρώσεις στα χείλη και glowy (λαμπερή) επιδερμίδα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του look της.

Κι όμως, χθες βράδυ η νεαρή ηθοποιός κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με το διαφορετικό μακιγιάζ της. Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Mother!» που πραγματοποιήθηκε στο Princess of Wales Theatre στο Τορόντο, η Jennifer δοκίμασε ένα εντελώς ‘60s μακιγιάζ.

GettyImages 845475380

Επιλέγοντας μία ροζ- nude απόχρωση στα χείλη και τα ζυγωματικά της, η Jennifer έδωσε έμφαση στα μάτια της κάνοντας μία πολύ έντονη, παχιά γραμμή με μαύρο ματ eyeliner, θυμίζοντάς μας ξεκάθαρα τα έντονα μάτια των ‘60s.

 

A post shared by °= Jennifer Lawrence =° (@jlawunique) on Sep 12, 2017 at 12:37am PDT

Τι διαφορετικό είχε το μακιγιάζ της Jennifer; Αντί να εφαρμόσει με ανοδική φορά το eyeliner στα μάτια της, όπως κάνουμε συνήθως όταν θέλουμε να κάνουμε ένα winged μακιγιάζ ματιών, η star στην ουσία δημιούργησε μία δεύτερη γραμμή από τη μέση περίπου των κάτω βλεφαρίδων της (άφησε την εσωτερική γωνία των ματιών της άβαφη), την οποία προέκτεινε προς τα έξω, ενώνοντάς την με αυτή από το πάνω βλέφαρο.

 

A post shared by °= Jennifer Lawrence =° (@jlawunique) on Sep 12, 2017 at 12:34am PDT

 
Photo Credits: Getty Images
 

Πηγή