Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

7 βασιλικοί κανόνες ομορφιάς τους οποίους δε «σπάει» ποτέ η Kate Middleton

Η Kate Middleton είναι η βασιλική φιγούρα που αγαπάει όλος ο πλανήτης να σχολιάζει για τις ενδυματολογικές και beauty επιλογές της. Είναι η γυναίκα που από τη μέρα που «εισέβαλε» στο Παλάτι έχει γίνει talk of the town για την εικόνα της, πάντα με θετικό πρόσημο. Η ίδια κάνει εμπνευσμένες, αλλά διαχρονικές και κομψές εμφανίσεις, ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ της είναι πάντα ultra chic.

Και όλα αυτά, η Kate Middleton φαίνεται να τα κάνει αβίαστα. Να βγαίνουν ακούραστα, σαν φυσικό επακόλουθο του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που πίσω από την εικόνα και δη το μακιγιάζ και τα μαλλιά της δεν κρύβεται κάποιος beauty expert, αλλά… η ίδια. Και αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η Kate Middleton -όλα αυτά τα χρόνια που ζει στο Παλάτι και είναι στο προσκήνιο- έχει καταφέρει να μη «σπάσει» επτά από τους βασικότερους βασιλικούς κανόνες ομορφιάς. Γενικά, η Δούκισσα του Cambridge δε μας έχει συνηθίσει να παραβιάζει το βασιλικό πρωτόκολλο. Ειδικά, όμως, με ό,τι έχει να κάνει με το beauty look της και όσα ορίζει το Παλάτι, η Kate είναι ιδιαιτέρως προσεκτική και τυπική.

Στην παρακάτω gallery θα ανακαλύψεις ποιους επτά βασιλικούς κανόνες ομορφιάς τηρεί ευλαβικά η Kate Middleton και θα διαπιστώσεις πως κάποιοι από αυτούς είναι στα όρια της υπερβολής, ενώ άλλοι είναι ανεκτοί ή και καθόλου άξιοι προσοχής. Στο τέλος της ημέρας, βέβαια, ένα πράγμα έχει σημασία: ότι η Kate δεν ξεγλιστρά από τα βασιλικά πρωτόκολλα και προσπαθεί πάντα να είναι… το καλό κορίτσι του Παλατιού.

Διάβασε ακόμα: 7 skincare experts που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram


Πηγή