Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

7 hair trends που θα μας απασχολήσουν φέτος το καλοκαίρι

Μπορεί αυτή τη στιγμή η χώρα μας να περνά δύσκολες ώρες, όσοι και όσες έχουμε τη δυνατότητα να δουλεύουμε από το σπίτι για να προστατεύσουμε εμάς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, αλλά σε λίγες μέρες όλο αυτό θα αποτελεί παρελθόν. Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να το βάλουμε κάτω και είναι υποχρέωσή μας να πιστέψουμε ότι όλα θα πάνε καλά.

Και επειδή σύντομα θα έρθει το αγαπημένο μας καλοκαίρι, ο ελληνικός ήλιος πάλι θα λάμψει και θα καίει γλυκά το δέρμα μας και εμείς θα ξεχυθούμε στις ακτές και στις βόλτες, πρέπει να είμαστε όμορφες και περιποιημένες. Και φυσικά να γνωρίζουμε όλα τα νέα trends για τα κουρέματα και χτενίσματα του φετινού καλοκαιριού.

Ανάλαφρες αλογοουρές και ιδιαίτερες πλεξούδες, ατημέλητοι κότσοι, έντονες αντιθέσεις στο χρώμα των μαλλιών, αλλά και shag haircuts θα μας απασχολήσουν το καλοκαίρι του 2020. Μπορεί αυτήν τη στιγμή τα κομμωτήρια της χώρας να είναι κλειστά για την προστασία όλων μας από τον κορονοϊό, αλλά σε λίγο καιρό που θα ανοίξουν και πάλι πρέπει να ξέρεις τι ακριβώς θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου. Κάνε, λοιπόν, scroll στην παρακάτω gallery και μάθε όλα τα summer hair trends!

Διάβασε ακόμα: Αυτό είναι το μυστικό της Jessica Alba για να μην ξυπνά με φριζαρισμένα μαλλιά


Πηγή