Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

7 hair trends που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε φέτος την άνοιξη

Η πανδημία του κορονοϊού και τα απανωτά lockdown μάς έχουν οδηγήσει σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ως προς την ομορφιά μας. Μιας που μένουμε σπίτι και εργαζόμαστε από εκεί, έχουμε καταλήξει να βαφόμαστε ελάχιστα (μόνο για τα Zoom calls) ή και καθόλου.

Στο ίδιο mood κινούνται και τα μαλλιά μας. Δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με τα χτενίσματα που κάναμε πάλαι ποτέ. Δεν χρησιμοποιούμε θερμαντικά εργαλεία μιας και δεν μας βλέπει και κάποιος, οπότε κυκλοφορούμε μονίμως στο σπίτι με μια ατημέλητη αλογοουρά ή έναν loose κότσο. Κάπως έτσι δεν περνάς κι εσύ την καραντίνα;

Έρχεται, όμως, η ώρα σιγά-σιγά που θα λήξει αυτή η δυσάρεστη κατάσταση (ναι, το πιστεύουμε ακράδαντα) και που θα ξαναβγούμε υγιείς στον έξω κόσμο. Ε, δεν πρέπει να είμαστε ενημερωμένες για όλες τις νέες τάσεις στην ομορφιά; Αυτό, λοιπόν, θα κάνουμε σήμερα. Θα σου παρουσιάσουμε όλα τα super hot hair trends που πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι στυλάτη την άνοιξη του 2021.

Οι τάσεις, λοιπόν, στα μαλλιά αυτήν την άνοιξη «παίζουν» ανάμεσα στην απλότητα και το sexiness, στη διαφορετικότητα και το all-time classic. Όπως καταλαβαίνεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις μια τάση που να σου αρέσει και να σε «κερδίσει» αμέσως. Τα hair trends της άνοιξης του 2021 είναι για όλα τα γούστα.

Εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery τα πιο «δυνατά» hair trends για την άνοιξη που σε λίγες μέρες θα κάνεις την εμφάνισή της και σε προτρέπουμε να τα ανακαλύψεις. Ξεκίνα να τα δοκιμάζεις αμέσως τώρα για να γίνεις expert και μόλις επιτραπεί η ελεύθερη κυκλοφορία να εντυπωσιάσεις τους πάντες στο πέρασμά σου.

Cover photo: @untamedpetals

Διάβασε ακόμα: Δεν φαίνονται οι βλεφαρίδες σου; Με αυτά τα προϊόντα θα τους χαρίσεις όγκο και μήκος


Πηγή