Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

7 tips για να έχεις απαλά και όμορφα χείλη κάθε μέρα

Η περιποίηση του δέρματος είναι μια καθημερινότητα για όλες τις γυναίκες. Πλένουμε την επιδερμίδα μας, απλώνουμε κρέμες σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια, βάζουμε serum, κάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μάσκες ομορφιάς, αλλά και απολέπιση. Κάπως έτσι η κάθε μία από εμάς έχει «χτίσει» την beauty routine της.

Συμβαίνει συχνά, όμως, να αμελούμε και να ξεχνάμε μια συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου μας. Ακόμα να πάει το μυαλό σου; Μιλάμε, φυσικά, για τα χείλη μας. Όλες πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή δεν υφίσταται ταλαιπωρία, ενώ θεωρούμε και ότι δεν υπάρχουν beauty treatments, που μπορούμε να κάνουμε στα χείλη εκτός από ένα lip balm και το κραγιόν που φοράμε καθημερινά. Καταλαβαίνεις, όμως, πως αυτό είναι λάθος.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα (που θα έρθουν σε λίγες μέρες), ο κρύος αέρας και η εναλλαγή του εξωτερικού ψύχους με τη ζέστη που επικρατεί στους εσωτερικούς χώρους, πραγματικά «βασανίζουν» τα χείλη μας. Τα κάνουν να ξεφλουδίζουν, να σκίζονται, να τσούζουν, ακόμα και να ματώνουν ορισμένες φορές. Εκτός όλων αυτών, είμαστε και εμείς που με μερικές κακές συνήθειες τα ταλαιπωρούμε ακόμα περισσότερο.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν; Να φροντίσεις σχολαστικά τα χείλη σου για να τα βλέπεις κάθε μέρα υγιή, απαλά και όμορφα. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, στην παρακάτω gallery επτά tips, που πρέπει να αρχίσεις από τώρα να εφαρμόζεις για να μην ταλαιπωρήσεις ξανά την περιοχή των χειλιών. Είναι beauty treatments που μπορείς να κάνεις μόνη σου, αλλά και συνήθειες που πρέπει να κόψεις για να έχεις χείλη για φίλημα! Για δες…

Διάβασε ακόμα: 5 hair trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτόν τον χειμώνα


Πηγή