Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

7 tips για να διαρκεί όλη την ημέρα το άρωμά σου

Το άρωμα είναι ένα από τα beauty items, που δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ ή το κομοδίνο του υπνοδωματίου μας. Είτε το φοράμε σε καθημερινή βάση, είτε λιγότερο συχνά, πάντα υπάρχει ένα άρωμα που μας γοητεύει και αφήνει το στίγμα μας όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε. Είναι αυτό που αντανακλά την προσωπικότητά μας.

Σκέψου μόνο… Πόσο όμορφα νιώθεις όταν κάποιος δώσει σημασία στο άρωμά σου και σου πει πόσο υπέροχα μυρίζεις; Πρόκειται ίσως για ένα από τα πιο κολακευτικά κομπλιμέντα που μπορεί να λάβει μια γυναίκα και οι περισσότερες από εμάς το αναζητάμε σε καθημερινή βάση.

Τι γίνεται, όμως, όταν το άρωμά μας δε μυρίζει για πολλή ώρα; Ναι, σίγουρα σου έχει συμβεί κι εσένα να ξυπνήσεις το πρωί, να ετοιμαστείς για τη δουλειά, να βαφτείς και λίγο πριν κλείσεις την πόρτα του σπιτιού να ψεκαστείς με το αγαπημένο άρωμά σου. Και ξέρουμε ότι ψεκάζεσαι παντού… Στους καρπούς, στο λαιμό, πίσω από τα αυτιά κ.ο.κ.

Ωστόσο, μετά από μία-δυο ώρες το άρωμά σου δε μυρίζει πια. Είναι… σαν να μην ψεκάστηκες ποτέ. Ψυχραιμία! Αυτό συμβαίνει σε πολλά κορίτσια εκεί έξω και σίγουρα δε συμβαίνει τυχαία. Κάτι κάνεις λάθος ή κάτι ΔΕΝ κάνεις καθόλου… Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 7 tips που θα σε βοηθήσουν και θα παρατείνουν τη μυρωδιά του αρώματός σου για πολλές-πάρα πολλές- ώρες μέσα στην ημέρα. Για την ακρίβεια, μέχρι αργά το βράδυ που επιστρέφεις σπίτι. Δώσε προσοχή, λοιπόν…

Διάβασε ακόμα: Το nail art της Μαρίας Ηλιάκη είναι τέλειο για να υποδεχθείς το φθινόπωρο


Πηγή