Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

7 WOW και εύκολα χτενίσματα – Ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας

Τα μαλλιά απασχολούν όλες μας. Ας το παραδεχθούμε, κορίτσια! Καμία δεν θέλει να βγαίνει με απεριποίητα μαλλιά έξω από το σπίτι, ενώ όταν μια bad hair day κάνει την εμφάνισή της… η γκρίνια έχει την τιμητική της.

Γι’ αυτό και εγώ, αυτό το Κυριακάτικο απόγευμα, αποφάσισα να σου λύσω το πρόβλημα της εβδομάδας που έρχεται και να σου προτείνω επτά χτενίσματα για all-day εμφανίσεις, αλλά και για… κακές μέρες. Πάμε να τα δούμε!

7 τάσεις στα χτενίσματα που θα βλέπεις παντού τον χειμώνα – Too chic!

Σωτήρια… hair accessories

Τα hair accessories δεν είναι μόνο στη μόδα. Είναι και οι σωτήρες μας. Γιατί το λέω αυτό; Διότι μπορεί να έχεις μαλλιά λαδωμένα ή μαλλιά σε πολύ κακή κατάσταση, να μην προλαβαίνεις να λουστείς και ένα αξεσουάρ μαλλιών να σε σώσει.

via GIPHY

Φρόντισε, λοιπόν, να προμηθευτείς αρκετά scrunchies (και oversized, μάλιστα), στέκες με πέρλες και glitter και τσιμπιδάκια στολισμένα. Θα σου λύσουν το καθημερινό πρόβλημα τού… «πώς κάνουμε σήμερα τα μαλλιά μας;».

Τα πιο WOW χτενίσματα του Instagram

Κάνοντας ένα scroll στο Instagram την εβδομάδα που πέρασε βρήκα τα πιο WOW χτενίσματα, που σίγουρα θα σε βάλουν στο τρυπάκι να τα δοκιμάσεις από αύριο, Δευτέρα.

Sleek ponytails, half-up με κλάμερ και κότσοι με scrunchies (για τις bad hair days που λέγαμε πιο πάνω) θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο γραφείο και στο after work drink! Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery.

Cover photo: @utilite_acessorios


Πηγή