Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

7+1 αρώματα που δεν αποχωρίζονται εδώ και χρόνια οι Hollywood stars

Το άρωμα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και έχει να κάνει με το γούστο του καθενός. Σε άλλους αρέσουν οι έντονες και «βαριές» μυρωδιές, άλλοι προτιμούν τα πιο ανάλαφρα και λουλουδάτα αρώματα και κάπως έτσι βρίσκουν το signature scent τους. Γιατί το άρωμα είναι η ταυτότητα του καθενός, είναι το αποτύπωμα που αφήνει στον χώρο και σχετίζεται άμεσα με μνήμες.

Για σκέψου… Κι εσύ δεν συνδέεις μυρωδιές με ανθρώπους και καταστάσεις; Έτσι είναι. Το άρωμα κάποιου μπορεί να σε γοητεύσει στο λεπτό ή να σε κάνει να νιώσεις μια απέχθεια. Ναι αισθανθείς μια αποστροφή.

Και μπορεί ήδη εσύ να έχεις συνδεθεί στη μνήμη κάποιου με ένα συγκεκριμένο άρωμα ή να έχεις κάνει εσύ το ίδιο για κάποιον άλλον, όμως… έχεις φανταστεί ποτέ πώς μυρίζουν οι αγαπημένες σου Hollywood stars;

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να τις παρακολουθείς, να μαθαίνεις μέσα από το Instagram account τους τους σχεδιαστές ρούχων που επιλέγουν στις εμφανίσεις τους ή να δείχνουν βήμα-βήμα τη ρουτίνα ομορφιάς τους και τα αγαπημένα τους beauty items, όμως με τα αρώματα είναι κάπως φειδωλές. Ίσως θεωρούν ότι δεν έχει και νόημα να μιλήσουν για το άρωμά τους, γιατί ο κόσμος που τις παρακολουθεί δεν μπορεί να το αισθανθεί.

Δεν είναι ακριβώς έτσι, όμως, τα πράγματα. Όλες λίγο-πολύ θα θέλαμε να ξέρουμε τι άρωμα φορά η Rihanna ή ποιο είναι το signature scent της Meghan Markle. Γιατί- ας μη λέμε ψέματα- κι από το άρωμα καταλαβαίνουμε την ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητα του άλλου. Έτσι δεν είναι; Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε οκτώ αρώματα που λατρεύουν δέκα συγκεκριμένες celebrities του εξωτερικού και σου τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery. Τα συμπεράσματα… δικά σου.

Διάβασε ακόμα: Αυτά τα 5 tips εφαρμόζουν οι Hollywood stars για να έχουν τέλεια φρύδια


Πηγή