Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

74ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας: Τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ από τον Οίκο YSL Beauté

Ταλέντο, δημιουργικότητα και πάθος είναι τα χαρακτηριστικά που ενώνουν τον κινηματογράφο και πιο συγκεκριμένα τη Μπιενάλε Βενετίας με την πιο ανατρεπτική couture μάρκα ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauté, που φέτος ήταν ο επίσημος χορηγός μακιγιάζ του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον γοητευτικό χώρο του Λίντο και πιο συγκεκριμένα στο ιστορικό Palazzo del Cinema.

Οι YSL Beauté National Makeup Artists δημιούργησαν beauty looks για τους VIP που παρακολουθήσαν τη Μπιενάλε, συμβάλλοντας έτσι στη μοναδικότητα του πιο λαμπερού κόκκινου χαλιού. Η υπογραφή του μακιγιάζ του οίκου ομορφιάς YSL Beauté είναι έντονη, νεανική και ισχυρή. (Μπορείς να δεις τα μακιγιάζ των διάσημων κυριών που ξεχωρίσαμε στην παρακάτω gallery).

Παρούσα ήταν και η Zoe Kravitz, η νέα πρέσβειρα μακιγιάζ του οίκου ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauté, που παρευρέθη στο φεστιβάλ για την πρεμιέρα της ταινίας Le Fidele, σκηνοθετημένη από τον Michael R. Roskam.

03 ZOE KRAVITZ MOSTRA 2017

“Ο οίκος ομορφιάς Yves Saint Laurent Beauté έχει την τιμή να είναι μέρος του 74ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ένα φεστιβάλ ευρέως γνωστό για την αριστοκρατική, πρωτοποριακή και μοναδική επιλογή ταινιών.” είπε χαρακτηριστικά ο Stephan Bezy, ο Πρόεδρος της Yves Saint Laurent Beauté. 

 

 


Πηγή