Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

8 λόγοι που θα σε πείσουν να φοράς λιγότερο make up στην καθημερινότητά σου

Η αλήθεια είναι ότι η τάση των τελευταίων ετών και η εμμονή πολλών celebrities με το #nomakeuplook, αλλά και η βαρεμάρα σου (ναι, μην κρύβεσαι) πολλές φορές, μπορεί να σε έχουν αναγκάσει να μειώσεις την ποσότητα foundation που χρησιμοποιείς. Αλλά πάντα υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που θα «παστωθείς» πολύ καλά για να βγεις έξω. Παραδέξου το!

Είναι γεγονός, όμως, ότι οι περισσότερες γυναίκες ξοδεύουμε αρκετά χρήματα για να αγοράσουμε ένα καλό και καλυπτικό make up, σπαταλάμε ώρες για να το απλώσουμε σωστά στο πρόσωπό μας και χρειαζόμαστε αρκετό χρόνο για ένα σωστό ντεμακιγιάζ. Και πολλές φορές, στο τέλος, καταλήγουμε να είμαστε πολύ βαριά βαμμένες και «υπερφορτωμένες». Χμμ… Μήπως, τελικά, θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιούσαμε λιγότερο make up στην καθημερινότητά μας;

Ακόμα και τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να ελαττώσεις το make up που χρησιμοποιείς και να ξεκουράσεις την επιδερμίδα σου. Στην παρακάτω gallery σού εξηγούμε όλους εκείνους τους λόγους που θα σε πείσουν να καθιερώσεις έστω και μια φορά την εβδομάδα ένα εντελώς no make up look.

Διάβασε ακόμα: 6 διάσημες κυρίες μας συστήνονται χωρίς makeup. Δείτε τις!


Πηγή