Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

8 Μαρτίου: Η ημέρα της γυναίκας πλησιάζει! Δικαιούσε τα καλύτερα δώρα και θα τα βρεις εδώ

Δεν είναι ότι ψάχνουμε ευκαιρία για ψώνια… (ποιος λέει τέτοια πράγματα;) αλλά σε λίγο ξημερώνει μια ξεχωριστή μέρα, η δική μας επέτειος! 8 Μαρτίου λοιπόν… παγκόσμια ημέρα της γυναίκας στην οποία γιορτάζονται τα δικαιώματα της σε συνάρτηση με τη θέση της στην κοινωνία, την πολιτική αλλά και τα επιτεύγματά της στον κόσμο γενικότερα. Έτσι λοιπόν, έχεις και εσύ κάθε δικαίωμα σε μία τέτοια περίπτωση να χαρίσεις στον εαυτό σου ότι πιο όμορφο.  Οτιδήποτε θα σου ανεβάσει τη διάθεση, το ηθικό, με μία λέξη θα σε ανανεώσει. Γιατί είμαστε θηλυκά, γιατί αυτή είναι η γυναικεία ψυχοσύνθεση και γιατί στο κάτω-κάτω… μας αξίζει 100% !

Και τώρα που πήρα από το μυαλό σου κάθε είδους σκέψη ενοχής ή δισταγμού η οποία σε εμπόδιζε από τα να επιδοθείς σε ανελέητο shopping… τσέκαρε τη beauty λίστα που σου ετοίμασα! Πάτησε save στα αγαπημένα σου και καλές αγορές! Χρόνια μας πολλά κορίτσια!

Nέα συλλογή μακιγιάζ Dolce Garden του οίκου Dolce & Gabbana

Μπες στην gallery ακριβώς από κάτω και δες τη λίστα με ό,τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί στον κόσμο της ομορφιάς για να γίνει δικό σου. 


Πηγή