Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

8 μικρά tricks που θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν υπέροχα!

Θα ήταν ωραίο αν ξυπνούσαμε ή έστω αν είχαμε χρόνο κάθε πρωί να περιποιούμασταν τα μαλλιά μας, όπως θα θέλαμε. Αυτά σε έναν ιδεατό κόσμο! Δυστυχώς, όμως, στη καθημερινότητα μας η υγρασία, το φριζάρισμα, η λιπαρότητα και οι κατεστραμμένες άκρες είναι πράγματα που μας επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 8 προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σχεδόν όλες με τα μαλλιά μας και σου προτείνουμε την πιο εύκολη λύση!

– Αν κοιμήθηκες με βρεγμένα μαλλιά και ξύπνησες με «αφάνα»

Κοιμήθηκες με βρεγμένα μαλλιά και ξύπνησες με ένα πραγματικά messy hairlook; Μην άγχεσαι! Άλλαξε χωρίστρα και πάρε το ψαλίδι για μπούκλες στα χέρια σου. Κάνε χαλαρά waves πιάνοντας αρκετά μεγάλες τούφες από τα μαλλιά σου.

 

– Αν τα μαλλιά σου συνεχίζουν να είναι ξηρά

62 Coconut Oil Mask
Λίγο ο ήλιος, το αλάτι, η ζέστη και τα μαλλιά σου φαίνεται να είναι ακόμη σε summer mood. Δώσε τους το φιλί της ζωής και αναζωογόνησέ τα βάζοντας σταθερά στην εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς σου μία μάσκα- θεραπεία για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, που θα επαναφέρει τη χαμένη τους λάμψη. (Tα εργαστήρια της L’Oréal Paris ενσωματώνουν τη μοναδική δύναμη του εκλεκτού ελαίου καρύδας σε περιποιητικές υφές χωρίς σιλικόνη και δημιουργούν τη μάσκα πολλαπλών χρήσεων Elvive Extraordinary Oil Coconut Oil για Κανονικά προς Ξηρά μαλλιά που προσφέρει βαθιά θρέψη που δε βαραίνει τα μαλλιά, αλλά τα αφήνει ανάλαφρα, απαλά και λαμπερά).

 

– Αν έχεις αρκετά κατεστραμμένες άκρες

97429ab4c93a82eac396464271238736
Ποιος είπε πως μόνο τα μακριά μαλλιά είναι sexy; Ενόψει του Φθινοπώρου, δώσε στα μαλλιά σου τη φροντίδα που τους χρειάζεται (aka κόψε μερικά εκατοστά) ή τόλμησε μία πιο extreme αλλαγή στο look σου! (Πάρε ιδέες από εδώ).

 

– Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν συνεχώς και εσύ είσαι ήδη εκτός σπιτιού

make a difference rejuvenating hand treatment 75ml
Έχει συμβεί στις περισσότερες από εμάς, ιδιαίτερα αυτή την εποχή: Να βλέπουμε τα μαλλιά μας να φριζάρουν και να μεταμορφώνονται πάνω στο κεφάλι μας εξαιτίας της υγρασίας. Την πιο εύκολη λύση θα μας δώσει η κρέμα χεριών ή ακόμη και το lip balm που έχουμε στην τσάντα μας. Βάλε στα χέρια σου μία μικρή ποσότητα και πέρασε μετά τα δάχτυλά σου πάνω από τα φριζαρισμένα μαλλιά σου. (Η ενυδατική κρέμα χεριών από της Origins, Make A Difference™ Rejuvenating Hand Treatment ενυδατώνει σε βάθος και προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα των χεριών. Αφήνει μία κομψά μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα και δημιουργεί ένα πέπλο προστασίας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.Θα τη βρεις στα Sephora)

– Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ flat

Θέλεις να δώσεις λίγο φυσικό όγκο στα μαλλιά σου; Μην ξεχνάς το #1 σύμμαχό σου: τη λακ. Γυρνάς το κεφάλι σου προς τα κάτω, ψεκάζεις τη λακ στις ρίζες των μαλλιών σου και είσαι έτοιμη!

– Αν πραγματικά βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια
Η λύση είναι απλή! Δοκίμασε ένα διαφορετικό χτένισμα (waves, πλεξούδες, κότσο) ή ακόμη και να αλλάξεις χωρίστρα! Κι αν στέρεψες από ιδέες, τότε τσέκαρε εδώ!

-Αν θέλεις τα μαλλιά σου να είναι μυρωδάτα χωρίς να χρειάζεται να λουστείς
Θέλεις να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα όλη μέρα; Τότε δεν έχεις παρά να προμηθευτείς το αγαπημένο σου άρωμα σε μία hair mist version. Επίσης, με ένα κλικ εδώ μπορείς να δεις πώς θα φτιάξεις το δικό σου άρωμα για τα μαλλιά.

– Αν τα μαλλιά σου είναι αρκετά λιπαρά και εσύ βαριέσαι να λουστείς
Μαγικός τρόπος να λουστείς δεν υπάρχει, υπάρχει όμως το dry shampoo (aka ξηρό σαμπουάν) που μπορεί να απορροφήσει τη λιπαρότητα στα μαλλιά σου σε χρόνο dt! Ψεκάζεις στις ρίζες των μαλλιών σου και κάνεις μασάζ. Αμέσως τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν όγκο και μία πιο πουδρέ υφέ.


Πηγή