Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

8 beauty μυστικά για να δείχνεις πάντα νεότερη

Όσο μεγαλώνουμε προσπαθούμε να βλέπουμε τι ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα μας, ποια συστατικά αγαπά και ποια «απορρίπτει» το δέρμα μας και έτσι σιγά σιγά χτίζουμε την beauty routine μας. Άλλωστε, εδώ σου έχουμε πει ουκ ολίγες φορές πόσο σημαντική είναι η περιποίηση της επιδερμίδας σου με τα κατάλληλα προϊόντα για να έχεις πάντα υγιή όψη και να διατηρείς το νεανικό δέρμα σου.

Στη διατήρηση της νεότητας του δέρματος, όμως, δεν παίζει ρόλο μόνο η φροντίδα, αλλά και το μακιγιάζ. Γιατί μπορεί να κάνεις ένα -κατά τ’ άλλα εντυπωσιακό- makeup, το οποίο όμως θα σου προσθέτει χρόνια, ειδικά στην περιοχή των ματιών. Ένα μακιγιάζ, δηλαδή, είναι ικανό να σε κάνει να δείχνεις υπέροχη ή να δείχνει ότι έχεις πολύ κουρασμένη επιδερμίδα. Και αυτό εντείνεται ακόμα περισσότερο αν δεν περιποιηθείς με τον σωστό τρόπο την περιοχή των ματιών. Μην ξεχνάς ότι σε αυτό το σημείο του προσώπου το δέρμα είναι πολύ λεπτό με αποτέλεσμα να δημιουργούνται με μεγαλύτερη ευκολία λεπτές γραμμές και άρα να χρειάζεται πιο ειδική μεταχείριση.

Η επιλογή, λοιπόν, των σκιών που θα βάλεις, η τοποθέτηση του eyeliner και όλα τα βήματα προετοιμασίας της περιοχής των ματιών θα κάνουν τη διαφορά στο look σου, δείχνοντάς σε είτε πολύ λαμπερή, είτε πιο κουρασμένη από όσο θα ήθελες. Επομένως, αν από εδώ και στο εξής δε θέλεις να κάνεις λάθος στο μακιγιάζ σου και να δείχνει πιο ταλαιπωρημένη η όψη σου, δες στην παρακάτω gallery όλα τα steps που πρέπει να ακολουθείς στην beauty routine σου!

Διάβασε ακόμα: 5 φυσικά after sun που θα φροντίσουν κατάλληλα το δέρμα σου


Πηγή