Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

8+1 make up looks με χρωματιστές σκιές για να μπεις σε mood άνοιξης

Μπορεί ο σημερινός καιρός να ήταν κάπως μουντός, να μας είχαν προειδοποιήσει οι μετεωρολόγοι πως θα υπάρξουν βροχές και καταιγίδες, όμως όλη αυτή η καιρική συνθήκη ήταν ένα μικρό διάλειμμα στην άνοιξη. Το πιστεύουμε ακράδαντα αυτό. Γιατί; Διότι η άνοιξη έχει μπει για τα καλά εδώ και μερικές ημέρες με τον ήλιο να λάμπει παντού και τα πρώτα λουλούδια να έχουν ήδη ανθίσει.

Θα μας πεις… Και που ήρθε η άνοιξη δεν μπορείς να τη χαρείς και να απολαύσεις τον καφέ σου πλάι στο κύμα με όλα αυτά τα μέτρα για τον κορονοϊό. Υπομονή! Σε λίγο καιρό όλα θα είναι καλύτερα και μέχρι τότε μπορείς να φέρεις την άνοιξη στο μακιγιάζ σου.

Αφού τα Zoom calls με τους συνεργάτες και τις κολλητές σου δίνουν και παίρνουν, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να κάνεις πιο ανοιξιάτικο το μακιγιάζ σου και να είσαι περιποιημένη και on trend πίσω από την κάμερα του υπολογιστή σου. Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα κάνεις ένα απόλυτα spring make up look, η απάντηση είναι μία: θα βάλεις χρωματιστές σκιές στα μάτια σου.

Ξέχνα, λοιπόν, για λίγο τις all-time classic χρυσές, μπρονζέ και καφέ σκιές και δώσε χώρο σε μοβ και λιλά, σιέλ και φούξια, πορτοκαλί και κίτρινες σκιές που θα δώσουν pop νότες στο μακιγιάζ σου. Προς Θεού! Δεν θα κάνεις κάτι extreme, ούτε θα συνδυάσεις αυτές τις τόσο έντονες σκιές με φανταχτερά κραγιόν.

Αντιθέτως, θα αφήσεις όλο το υπόλοιπο πρόσωπο «ήσυχο» για να δώσεις χώρο στις χρωματιστές σκιές σου να κλέψουν την παράσταση. Η παρακάτω gallery και τα 9 ανοιξιάτικα make up looks που έχουμε συγκεντρώσει θα σε πείσουν να δοκιμάσεις ευθύς αμέσως αυτήν την τόσο ευχάριστη τάση!

Διάβασε ακόμα: Ο Γιάννης Σίσκος μάς μίλησε για το χθεσινό beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου


Πηγή