Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

9 κρέμες ματιών που θα κάνουν τους μαύρους κύκλους παρελθόν!

Σύμφωνα με ένα παλιό ρητό, “τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής”. Είναι αυτά που προδίδουν τα συναισθημάτά μας ακόμη κι αν δεν έχουμε προλάβει να αρθρώσουμε λέξη. Είναι ίσως το πιο εκφραστικό χαρακτηριστικό του προσώπου μας αλλά και το πρώτο που κάνει πιο εμφανή τα σημάδια της κούρασης, της κακής διατροφής, της ελλειψης ύπνου, του άγχους αλλά και της γήρανσης. Και κάπως έτσι, η επιχείρηση “φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα” γίνεται από τις πιο δύσκολες διαδικασίες στη beauty ρουτίνα μας. Βασικός σύμμαχος στον αγώνα μας; Οι κρέμες ματιών, που μειώνουν τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο, τις λεπτές γραμμές, συσφίγγουν ενώ αρκετές έχουν και αντιγηραντικές ιδιότητες.

Κι αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέου συμμάχου… ρίξε μια ματιά παρακάτω και βρες το ιδανικό!

1. Cellular Swiss Ice Crystal Eye Cream της La Prairie: Με λεπτόρρευστη υφή, αυτή η κρέμα ματιών βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων, των οιδημάτων, της ξηρότητας, των λεπτών γραμμών, ενώ παράλληλα καταπολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

2. Nuxellence® Eye Area από τη Nuxe: Χάρη στο πρωτοποριακό απλικατέρ μασάζ, αυτή η κρέμα ματιών χαρίζει λάμψη και ομοιογένεια, ενώ παράλληλα απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους.

3. Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate της Shiseido: Με βασικό- μοναδικό συστατικό το ImuMoisture ExtractTM προστατεύει και θρέφει την πολύτιμη περιοχή γύρω από τα μάτια.

4. Midnight Recovery Eye – Under Eye Treatment της Kiehl’s: Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο treatment για τα μάτια που δρα ενώ κοιμάσαι! Περιέχει το ίδιο blend φυσικών συστατικών με το θρυλικό Midnight Recovery Concentrate συν εκχύλισμα από ρούσκο και βάζει στο στόχαστρο τους μαύρους κύκλους, τις “σακούλες” κάτω από τα μάτια αλλά και τις λεπτές γραμμές της πρόωρης γήρανσης. Δύο σταγόνες είναι αρκετές!

5. All About Eyes Rich της Clinique: Αυτή πλούσια κρέμα της Clinique μειώνει τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες και τις γραμμές άμεσα αντιμετωπίζοντας το πρήξιμο με φυτικά εκχυλίσματα. Παράλληλα, βοηθά την ενίσχυση της παραγωγής του φυσικού κολλαγόνου. 

 

queen 02 kremes copy

6. The Eye Concentrate της La Mer: Μία βαθιά ενυδατική κρέμα  που βοηθά να διαλυθούν δραματικά οι μαύροι κύκλοι, οι επιφανειακές δισχρωμίες και η ανομοιομορφία. Η εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων απαλύνεται, ενώ με τον καιρό η επιδερμίδα είναι εμφανώς πιο ανορθωμένη και λαμπερή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μια μικρή ποσότητα στο απλικατέρ και να εφαρμόσεις απαλά στην περιοχή των ματιών πρωί και βράδυ.

7.Hydraskin All-Day Eye Refresh Gel-Cream της Darphin: Αναζωογονητική και πολύ ελαφριά κρέμα ματιών ενυδατώνει, μειώνει το πρήξιμο και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των μαύρων κύκλων με την πάροδο του χρόνου. Με κύρια συστατικά τα αναζωογονητικά, παγωμένα φύκια θαλάσσης, Salicornia Herbacea και υπέροχη λεβάντα, η περιοχή των ματιών αναζωογονείται με την πιο φρέσκια ενυδάτωση.

8.Αντιρυτιδική, Συσφιγκτική & Lifting Κρέμα Ματιών Μαύρη Πεύκη της Κορρές: Ενισχυμένη συσφιγκτική κρέμα για άμεσο lifting με άμεση επανορθωτική δράση σε βαθιές ρυτίδες, πρήξιμο και μαύρους κύκλους. Εμπλουτισμένη με φυσικό εξαπεπτίδιο 11, εκχύλισμα spilanthes acmella και πολυφαινόλες Μαύρης Πεύκης που ενδυναμώνουν τις ίνες κολλαγόνου και βελτιώνουν την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

9. Advanced Night Repair Eye Cream Synchronized Complex II  της Estée Lauder: Κρέμα ματιών με πλούσια σύνθεση σε μορφή gel, η οποία μειώνει όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης των ματιών, όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πρηξίματα, μαύροι κύκλοι, ξηρότητα και ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος. Επιδιορθώνει τα σημάδια της γήρανσης που έχουν προκληθεί στο παρελθόν και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. 

 


Πηγή