Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

9 προϊόντα ομορφιάς με δροσιστικά συστατικά για να αντέξεις τον καύσωνα

Δεν ξέρω αν είσαι στο ίδιο mood με εμένα, πάντως εγώ δεν αντέχω άλλο με τον καύσωνα. Έχω πάρει το air condition αγκαλιά και σαν να μην έφτανε αυτό… έχω και τη βεντάλια ανά χείρας. Βρίσκομαι σε τρελή κατάσταση, όπως καταλαβαίνεις, με τόση ζέστη!

Το επόμενο βήμα, που θα προτείνω και σε εσένα, είναι -εκτός από το να μείνεις σπίτι για να μη «λιώσεις»- να δροσιστείς κάνοντας beauty treatment! Εγώ ήδη έχω ξεκινήσει το beaute!

Heat Wave! Αυτά είναι τα foundation που δεν θα σε προδώσουν στον καύσωνα

Δροσιά και… ομορφιά!

Αφού, λοιπόν, κάθεσαι στο σπίτι για να την παλέψεις με τον καύσωνα είναι ευκαιρία να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να δροσιστείς συγχρόνως. Πώς θα γίνει αυτό;

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Lapp (@alexandralapp)

Με beauty items, όπως body & face mists, αφρόλουτρα και σαπούνια, αλλά και αποσμητικά που έχουν φρέσκα, δροσερά αρώματα. Αρώματα, όπως αγγούρι και aloe, μέντα και λεμόνι θα σε κάνουν να πάρεις μια ανάσα δροσιάς στο πι και φι.

Μην αναρωτιέσαι, όμως, άλλο πού θα τα βρεις όλα αυτά. Στην παρακάτω gallery τα έχω βρει όλα για εσένα. Για να περάσεις μια «καυτή» μέρα γεμάτη δροσιά και ομορφιά στο σπίτι σου!

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση

SOS! Η ενυδάτωση είναι άκρως απαραίτητη αυτές τις μέρες. Τόσο το σώμα σου όσο και το πρόσωπό σου έχουν ανάγκη από νερό και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να αμελείς την ενυδάτωσή τους.

Πιες πολύ νερό, παγωμένους φρέσκους χυμούς και θρεπτικά smoothies με φρούτα που θα σε κρατήσουν ενυδατωμένη, αλλά μην ξεχάσεις και την ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος. Όποτε εσύ αισθανθείς κάποια αφυδάτωση… τρέξε να τις χρησιμοποιήσεις.

Έτσι, η επιδερμίδα σου θα παραμείνει υγιής και λαμπερή, ενώ κι εσύ θα νιώθεις καλά μέσα και έξω σου!




Πηγή