Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

«A Holiday Fable»: H KIKO MILANO μας προσκαλεί να ζήσουμε παραμυθένια Χριστούγεννα

Η KIKO MILANO είναι ένα από τα αγαπημένα μας brands εδώ στο beauty department. Στο νεσεσέρ μας υπάρχουν πάντα τα all time classic κομμάτια της γκάμας της ενώ ανυπομονούμε κάθε σεζόν για τις limited edition συλλογές που μας ξετρελαίνουν. Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν, η KIKO MILANO δεν μας απογοήτευσε. Αντιθέτως, μας έκανε να λαχταρήσουμε όλα τα προϊόντα της νέας, Limited Edition χριστουγεννιάτικης συλλογής «A Holiday Fable», και να θέλουμε να μεταμορφωθούμε σε πρωταγωνίστριες κάποιου Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού.

Εμπνευσμένη από τα παραμύθια και την χριστουγεννιάτικη παράδοση, η συλλογή «A Holiday Fable», αποτελεί μια υπέροχη ιστορία ομορφιάς, γεμάτη θεατρικό ρομαντισμό. Συνδυάζοντας ονειρικά χρώματα, vintage συσκευασίες και εορταστική διάθεση, η συλλογή αποτελείται από προϊόντα με  καινοτόμες υφές για πολλαπλές χρήσεις και μας καλεί να αφήσουμε πίσω μας την πραγματικότητα και να μεταφερθούμε σε ένα παραμυθένιο βασίλειο, απολαμβάνοντας μαγικές στιγμές περιποίησης.

image003

Σουρεαλιστική λάμψη, πολυτελή μεταλλικά και πλούσια χρώματα,  καθώς και μπαρόκ συσκευασίες, βγαλμένες από τα παραμύθια, είναι μερικα από τα χαρακτηριστικά της συλλογής «A Holiday Fable» της KIKO MILANO ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για αυτές τις γιορτές.  Έφτασε λοιπόν η ώρα να δημιουργήσουμε τα πιο μαγικά looks που θα τραβήξουν τα βλέμματα!

Κεφάλαιο Πρώτο: Ονειρεμένη επιδερμίδα

Η KIKO MILANO γνωρίζει πολύ καλά ότι, η όμορφη επιδερμίδα γίνεται ο τέλειος καμβάς για το μακιγιάζ, γι’ αυτό η συλλογή «A Holiday Fable», περιλαμβάνει και προϊόντα περιποίησης που θα μας βοηθήσουν να αναδέιξουμε την φυσική μας ομορφιά πρώτα από όλα.

Ξεκινάμε εφαρμόζοντας την Dazzling Face Mask  που φωτίζει και τελειοποιεί τον τόνο της επιδερμίδας. Στη συνέχεια, το Pearly Radiance Moisturizing Gel, το νέο μαγικό ελιξίριο για το νεσεσέρ μας, αναλαμβάνει την ενυδάτωση και τη λάμψη, χάρη σε έναν συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και χρυσών μικροπερλών.

image004

Έπειτα έρχεται η ώρα για το, το 2 in 1 Rosy Glow Potion, ένας συνδυασμός ορού και primer που αφήνει ένα λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά που κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει, αποτελεί επίσης μια άψογη βάση για το μακιγιάζ. Ολοκληρώνουμε με το 4-in-1 Lavender Mist που σταθεροποιεί το τελικό look και είναι ιδανικό για ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα.

Κεφάλαιο Δέυτερο: Ένα παραμυθένιο πρόσωπο

Με νέα, ανάλαφρη σύνθεση που εφαρμόζεται εύκολα, για αποτέλεσμα μακράς διάρκειας το 24H Immortal No Transfer Foundation, μας βοηθά να δημιουργήσουμε μια αψεγάδιαστη βάση που ταιριάζει σε μια πριγκήπισσα. Στη συνέχεια, μερικές μόνο σταγόνες του Molten Glow Highlighting Drops στα ζυγωματικά, στους κροτάφους και στο ντεκολτέ, χαρίζουν αιθέρια όψη στην επιδερμίδα. Επειδή όμως θέλουμε να λάμπουμε και όχι να γυαλίζουμε, η ελαφριά υφή της Hydra Infusion Matte Powder μας βοηθά να απομακρύνουμε τις ανεπιθύμητες γυαλάδες στα υπόλοιπα σημεία του προσώπου.

image005

Επόμενο βήμα η λάμψη υγείας! Το Radiant Duo Blush & Highlighter, χρησιμοποιώντας το stick μας βοηθά να ορίσουμε τα ζυγωματικά μας και να αποκτήσουμε  μια φρέσκια, δροσερή εμφάνιση. Αν θέλουμε περισσότερη ένταση, το Long Wear Hydra Blush, μια κρεμώδης πούδρα με εξαιρετική απόχρωση, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε.

Είναι όμως Χριστούγεννα και ζούμε ένα παραμύθι… Προσθέτουμε λοιπόν επιπλέον λάμψη με το  Divine Glow Highlighter το οποίο εφαρμόζουμε με το σούπερ απαλό το Kabuki. Τέλος, για ένα ολοκληρωμένο make up look με μία κίνηση, επιλέγουμε την Dreams come True Face Palette που περιλαμβάνει bronzer, ρουζ, highlighter και ημιδιαφανή πούδρα σταθεροποίησης, όλα σε ένα.

Κεφάλαιο Τρίτο: Ένα σαγηνευτικό βλέμμα

Οι έντονες, λαμπερές αποχρώσεις της Metal Fantasy Eyeshadow, συνδυάζουν βελούδινα απαλές υφές με την υψηλή απόδοση χρώματος και μας επιτρέπουν να μεγαλουργήσουμε σε κάθε eye look. Για ένα πραγματικά εντυπωσιακό βλέμμα ωστόσο, συνδυάζουμε αυτές τις αποχρώσεις με τους υπέροχους χρωματικούς τόνους της παλέτας Ethereal Eyeshadow ή της Celestial Eyeshadow Palette, παίζοντας με συνδυασμούς που ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών μας.

image006

Δημιουργούμε το ιδανικό σχήμα και τονίζουμε τα μάτια μας, με το Longwear Duo Eye Pencil, χρησιμοποιώντας τόσο το ματ όσο και το μεταλλικό άκρο, ή γινόμαστε πιο δημιουργικές με το Forever Magic Eye Marker. Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ των ματιών με άφθονες στρώσεις της Miracle Volume Lash Mascara, για πλούσιο όγκο με μεγάλη διάρκεια.

Κεφάλαιο Τέταρτο: Ένα μαγικό φιλί

Το φιλί των Χριστουγέννων, μπορεί να είναι βελούδινο και ματ, στα βαθιά κόκκινα χρώματα των «φρούτων του πάθους» του Eternal Matte Lip Mousse. Μπορεί να είναι όμως και sparkling, φωτεινό χάρη στις διάφανες αποχρώσεις του Creamy Magic Lip Stylo.

image007

Για το απόλυτα παραμυθένιο φιλί ωστόσο, θα χρησιμοποιήσουμε το Enchanting Lipstick και θα δείξουμε στον κόσμο πώς μοιάζει το φιλί μιας μάγισσας!

Κεφάλαιο Πέμπτο: Θεϊκό άγγιγμα

Συνδυάζουμε το χρώμα των νυχιών με το μακιγιάζ μας, χρησιμοποιώντας το Metallic Beam Nail Lacquer, για τέλεια αρμονία ανάμεσα στα μάτια και τα χείλη μας. Εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει αποτέλεσμα gel για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, με μόλις δύο στρώσεις. Φυσικά, δεν ξεχνάμε το Pixie Dust Nail Lacquer, ένα αστραφτερό, κρυστάλλινο top coat που μας φτιάξει τη διάθεση.

Επίλογος: Αγαπημένα δώρα

Τα παραμύθια πρέπει να τα μοιραζόμαστε γι’ αυτό, αυτές τις γιορτές, προσκαλούμε τους αγαπημένους μας να εξερευνήσουν και αυτοί τον παραμυθένιο κόσμο της «Α Holiday Fable», μοιράζοντας δώρα που θα τους εκπλήξουν και θα τους ενθουσιάσουν.

image008

Κακομαθαίνουμε ένα φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο με ένα σετ περιποίησης της επιδερμίδας, επιλέγοντας το Cleanse & Energize Kit, το Care & Pamper Mask Kit, το Fairytale Bath Bomb Set ή το Beauty Sleep Kit. Για μια επιπλέον δόση glamour, δωρίζουμε το Glam Kit, το Bewitching Eye Kit, το On The Go Lash Kit ή το Enchanting Eye Kit.

Για τις lip addicts, επιλέγουμε το Classic Lip Kit, το All Is Bright Longwear Kit, το  Mini Lipstick Set ή το Velvet Passion Lipstick Set. Εναλλακτικά, για φανταστικά φρύδια, προσφέρουμε το Ultimate Brow Grooming Kit ή το Fabulous Brushes Kit. Τέλος, υπάρχει το πιο σημαντικό δώρο από όλα – αυτό για τον εαυτό μας!

Με το KIKO MILANO Advent Calendar μπορούμε να ανακαλύπτουμε μια νέα έκπληξη κάθε μέρα. Με τα 24 προϊόντα για τα μάτια, τα χείλη, τα νύχια και την επιδερμίδα, κάθε μέρα μετατρέπεται σε μια νέα περιπέτεια ομορφιάς!


Πηγή