Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Active Summer: Το αντηλιακό που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου, αν αθλείσαι!

Είτε είσαι λάτρεις των water sports (wind surf, kite surf, θαλάσσιο σκι, jet ski κ.α.), είτε πάλι προτιμάς να παίζεις ρακέτες στην παραλία για ώρες… σίγουρα θα έχεις καταλάβει πως ένα απλό αντηλιακό δεν σε καλύπτει. Ο συνδυασμός νερού, ιδρώτα, έντονης άσκησης και έκθεσης κάτω από τον ήλιο “επιτάσσει” ένα αντηλιακό ανθεκτικό σε όλους αυτούς τους παραπάνω παράγοντες.

Κι αν ψάχνεις, τον ιδανικό σύμμαχο…η Shiseido, ένα brand που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε οι περισσότερες γυναίκες δημιούργησε ένα αντηλιακό ακριβώς γι αυτό το σκοπό!

 

Με την καινοτόμα τεχνολογία WetForce, το Sports BB ενισχύει την προστασία κάτω από τον ήλιο, όταν ιδρώνεις ή έρχεσαι σε επαφή με το νερό. Όσο πιο έντονα λάμπει ο ήλιος ή γίνεσαι πιο δραστήρια, τόσο πιο υγιές θα δείχνει το δέρμα σου και θα ενισχύεται η προστασία σου από τον ήλιο. Είναι διαθέσιμο σε 3 αποχρώσεις και προσφέρει δυναμική προστασία στην επιδερμίδα. Το καλύτερο; Γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματικό όταν έρχεται σε επαφή με νερό ή όταν αθλείσαι κάτω από τον ήλιο!

 


Πηγή