Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

African Summer: Πώς να πετύχεις το τέλειο bronze μακιγιάζ!

Αν υπάρχει ένα trend στο μακιγιάζ το οποίο αποτελεί την πλέον διαχρονική επιλογή για τις γυναίκες κάθε Καλοκαίρι, τότε αυτό είναι το bronze. Ο ήλιος κάνει σιγά σιγά την επιδερμίδα σου πιο σκούρα και σταρένια για αυτό και χρειάζεσαι χρώματα ζεστά και λαμπερά, που θα αναδείξουν τη φυσική σου ομορφιά. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, βέβαια, το Καλοκαίρι του 2018 η κυρίαρχη τάση στο bronze μακιγιάζ έρχεται από την Αφρική και υπόσχεται να κάνει τις εμφανίσεις σου, περισσότερο εξωτικές και αέρινες.
Αν θέλεις, λοιπόν, να ζήσεις φέτος το δικό σου Bronze ’18 African Summer, τότε σίγουρα αξίζει να μελετήσεις τα παρακάτω tips. Τα συγκεντρώσαμε για εσένα με τη βοήθεια της Erre Due και σίγουρα θα αποδειχθούν πολύτιμα, τόσο στις εξόδους σου στην πόλη, όσο και στις βόλτες σου στα πλακόστρωτα στενά του νησιού.

Βήμα 1ο: Η σωστή βάση
Για να πετύχεις ένα άψογο bronze αποτέλεσμα που θυμίζει κάτι από αφρικανικό Καλοκαίρι, ξεκίνα από τα βασικά, δηλαδή από το απαραίτητο προϊόν λάμψης και τη ζεστή παλέτα που θα σε βοηθήσει να τονώσεις τα ζυγωματικά σου.
Στο δικό μας νεσεσέρ βρίσκεται ήδη το All-Over Metallic Foil. Πρόκειται για μια κρέμα με λεπτά φύλλα χρυσού που τονίζει και δίνει έμφαση σε πρόσωπο και ντεκολτέ, ενώ χαρίζει λαμπερό μεταλλικό τελείωμα. Περιέχει Shea Butter οπότε θρέφει την επιδερμίδα και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις μόνη της ή πάνω από οποιαδήποτε σκιά ματιών ή κραγιόν, σαν προϊόν λάμψης ή eye liner!

Για να έχεις, βέβαια, ένα άψογο bronze αποτέλεσμα, χρειάζεσαι την κατάλληλη draping παλέτα και ένα καλό πινέλο (θα μάθεις τα πάντα για την τεχνική που πρέπει να ακολουθήσεις εδώ). Δοκίμασε τη Draping Color Palette της Erre Due, ένα αγαπημένο μας προϊόν το οποίο περιέχει τρεις άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις και θα δώσει χρώμα και λάμψη στα ζυγωματικά σου.

2222

Βήμα 2ο: Το πιο αισθησιακό βλέμμα
Αφού βάλεις τις βασικές African Summer «πινελιές» στο πρόσωπό σου, σειρά έχουν τα μάτια σου. Προτίμησε και πάλι τις ζεστές αποχρώσεις και κυρίως τους γήινους τόνους για το συγκεκριμένο σημείο και προμηθεύσου με λίγα και καλά προϊόντα.
Για παράδειγμα, σίγουρα αξίζει να πάρεις μια αδιάβροχη σκιά ματιών με satin τελείωμα, όπως τη Water-Resistant Eye Shadow. Την προτείνουμε διότι δεν «μαζεύει» στις πτυχώσεις του βλεφάρου και προσφέρει ομοιόμορφη εφαρμογή. Μην ξεχάσεις απλώς ότι, για τέλειο αποτέλεσμα, αξίζει να απλώσεις τη σκιά με πινέλο και να «σβήσεις» απαλά στις γωνίες.

55555

Βέβαια, αν σου αρέσει η ποικιλία τότε σίγουρα αξίζει να προμηθευτείς και με μια παλέτα η οποία περιέχει τουλάχιστον 10 satin και matte σκιές ματιών για να κάνεις πολλούς και διαφορετικούς bronze χρωματικούς συνδυασμούς, όπως τη Make-Up Color Palette της Erre Due. 

99999

Τέλος, μην ξεχνάς ότι για να ολοκληρώσεις το African Summer look σου, θα χρειαστείς και το κατάλληλο μολύβι ματιών, το μολύβι Savanna Queen είναι εκείνο το οποίο θα σου χαρίσει έντονη και ομοιόμορφη απόδοση χρώματος που διαρκεί. Η μεταλλική του λάμψη σίγουρα θα σου προσφέρει ξεκούραστο βλέμμα και θα κλέψει τις εντυπώσεις.

101010110

Βήμα 3ο: Μεταλλικές λεπτομέρειες στα χείλη

Και από τα μάτια περνάμε στα χείλη και συγκεκριμένα, στα πιο bronze lip gloss. Σε αυτό το σημείο του προσώπου σου, οι μεταλλικές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά, οπότε αναζήτησε αντίστοιχες αποχρώσεις. Στα δικά μας «must» βρίσκεται το νέο Metallic Lip Gloss της Erre Due (στην παρακάτω περισσότερο ανοιχτή απόχρωση). Δοκίμασέ το, αν θέλεις πλούσιο χρώμα, για μεταλλικό εφέ και αποτέλεσμα που δεν κολλάει!

1313131

Ενναλακτικά -και στην περίπτωση που χρειάζεσαι κάτι πιο έντονο-μπορείς να δεις το Metallic Touch Lip Color. Είναι ένα απαλό, υγρό κραγιόν με πλούσιο χρώμα για μεταλλικό αποτέλεσμα στα χείλη το οποίο έχει μάλιστα και αντιγηραντικές ιδιότητες. Εμείς επιλέξαμε μια αρκετά σκούρα απόχρωση, όμως, έχεις κι άλλες  χρωματικές επιλογές στο συγκεκριμένο προϊόν για να βρεις εύκολα εκείνη που ταιριάζει στο δικό σου γούστο.

909090

Βήμα 4ο: Νύχια λαμπερά και μεταλιζέ
Τέλος, αν «κυνηγάς» το απόλυτο African Summer look, τότε πρέπει να ασχοληθείς και με τα νύχια σου. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες θα σε βοηθήσουν και σε αυτή την περίπτωση να ξεχωρίσεις, όπως επίσης και οι κατάλληλες, ζεστές αποχρώσεις. Στη σειρά Exclusive Nail Lacquer της Erre Due θα βρεις πολλές επιλογές, ωστόσο, φρόντισε να επιλέξεις εκείνη που περιέχει την αντίστοιχη bronze λάμψη.

66666

Το Καλοκαίρι είναι εδώ και θέλει να είσαι η πιο Bronze και African Summer εκδοχή σου. Προμηθεύσου, λοιπόν, με τα κατάλληλα προϊόντα και μάθε τα πάντα για τη σωστή, εφαρμογή τους. Όποιες και αν είναι οι επιλογές σου, όμως, φρόντισε να μην ξεχάσεις να προστατέψεις την επιδερμίδα σου από τον ήλιο! Μια αδιάβροχη πούδρα με δείκτη προστασίας για ματ αποτέλεσμα, όπως η Water-Resistant Protective Powder SPF25 της Erre Due είναι ό,τι χρειάζεσαι για αισθησιακές, ζεστές και κυρίως… safe εμφανίσεις!


Πηγή