Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
Αυτό είναι το αγαπημένο scrub προσώπου της Jessica Alba!

Αυτό είναι το αγαπημένο scrub προσώπου της Jessica Alba!

Η Jessica Alba είναι αναμφισβήτητα, μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς, ακόμη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Το μυστικό της; Είναι fan των φυσικών συνταγών και καθημερινά της αρέσει να συνδυάζει συγκεκριμένα φυσικά υλικά για κάθε beauty ανάγκη της.

Μάλιστα, δίνει μεγάλη έμφαση στο να κρατά την επιδερμίδα της αναζωογονημένη και λαμπερή, ακόμη και τώρα που οι δημόσιες εμφανίσεις της έχουν περιοριστεί πολύ, μετά τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού της. Πάμε να δούμε όμως, ποιο είναι το αγαπημένο scrub προσώπου της Jessica και με ποια φυσικά υλικά μπορείτε και εσείς να το πετύχετε!

Θα χρειαστείτε:

3-5 κουταλάκια του γλυκού γιαούρτι
1 κουταλάκι του γλυκού καφέ
2 κουταλάκια του γλυκού λάδι καρύδας

 

Η προετοιμασία είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμίξετε όλα μαζί τα υλικά σε ένα μπολ ώσπου να ομογενοποιηθούν. Έπειτα σε καθαρό και στεγνό δέρμα, αρχίστε να απλώνετε το μείγμα, κάνοντας παράλληλα με τα δάκτυλά σας μασάζ με ήπιες κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το μείγμα για τουλάχιστον 10 λεπτά ή και περισσότερο στο πρόσωπό σας και ξεπλύνετε, κατά προτίμηση με χλιαρό ή κρύο νερό. Στεγνώστε στο τέλος ταμποναριστά με μια πετσέτα.

Αυτό το scrub θα απολεπίσει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας. Το γαλακτικό οξύ πουπεριέχει το γιαούρτι βοηθά στην απολέπιση του δέρματος, ενώ, την ίδια στιγμή το κάνει πιο απαλό. Ακόμη, η καφεΐνη έχει αρκετά ισχυρή αντιφλεγμονώδη ιδιότητα, που μειώνει την ερυθρότητα στο δέρμα και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους ενώ τέλος το έλαιο καρύδας «επιδιορθώνει» τυχόν φθορές στην επιδερμίδα του προσώπου μας!

Πηγή: queen.gr