Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Alicia Vikander: Τα μυστικά της για να αντιμετωπίσει την ξηρή επιδερμίδα

Στο αμερικανικό Glamour μίλησε η Alicia Vikander, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της ταινίας «Tomb Raider». Η 29χρονη ηθοποιός, που ενσαρκώνει τη video game ηρωίδα Lara Croft, αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της.

«Τώρα πια έχω μια υπέροχη ομάδα από επαγγελματίες που επιμελούνται το μακιγιάζ και το χτένισμά μου για τις τηλεοπτικές και άλλες εμφανίσεις μου, αλλά στην κανονική μου ζωή σπανίως χρησιμοποιώ makeup. Λατρεύω όμως τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας» σχολίασε, αποκαλύπτοντας πως υποφέρει από ιδιαίτερα ξηρή επιδερμίδα.

Τι κάνει λοιπόν για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα; «Στις πτήσεις, πάντα φοράω μάσκα προσώπου. Επίσης, επιλέγω κρέμες νύχτας, που είναι πιο βαριές, και τις χρησιμοποιώ σαν κρέμες ημέρας» αποκαλύπτει. (Θυμήσου πάντως αν θέλεις να αντιγράψεις το συγκεκριμένο trick ότι πρέπει πρώτα να σιγουρευτείς πως η κρέμα νυκτός που θα διαλέξεις δεν περιέχει κάποιο συστατικό που θα προκαλέσει φωτοευαισθησία αν εκτεθείς με το συγκεκριμένο προϊόν στον ήλιο).

Όσο για το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς της: Ο ύπνος. «Ο καλός ύπνος επιδρά σημαντικά στην εμφάνισή μας αλλά και στο πώς νιώθουμε. Η μητέρα μου μου έλεγε πάντα όταν ήμουν μικρή ότι έπρεπε να κοιμάμαι νωρίς. Μεγαλώνοντας κατάλαβα πως είχε δίκιο».

Δες ακόμα: Η Alicia Vikander με το πιο ωραίο πλεχτό ponytail που έχουμε δει πρόσφατα

 


Πηγή