Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Ανοιχτόχρωμο βερνίκι ή πιο σκούρο; Αυτό το mani έχει και τα δύο!

Ανοιχτόχρωμο βερνίκι ή πιο σκούρο; Αυτό το mani έχει και τα δύο!

Η Άνοιξη μπήκε και επισήμως, όμως ακόμα οι περισσότερες από εμάς δε λέμε να αποχωριστούμε τα σκουρόχρωμα βερνίκια που ήταν το must του φετινού (όπως και κάθε) χειμώνα! Επειδή, λοιπόν, η μετάβαση από τα αγαπημένα μας σκούρα κόκκινα, πράσινα, καφέ, μπλε χρώματα στις παστέλ, ανοιχτές αποχρώσεις θα πρέπει να γίνει ομαλά… βρήκαμε το τέλειο –και πανεύκολο- mani που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση του τι να επιλέξετε!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το αγαπημένο σας σκουρόχρωμο βερνίκι και ένα πιο ανοιχτόχρωμο, ανοιξιάτικο χρώμα.

Θα χρειαστείτε:

Βάση (base coat)
Top coat
2 βερνίκια διαφορετικού χρώματος ( ένα σκούρο, όπως εδώ το βουργουνδί κι ένα πιο ανοιχτόχρωμο, όπως εδώ το ροζ παστέλ)
Αρχικά, μπορείτε να απλώστε λίγο λαδάκι για να μαλακώσετε τα πετσάκια γύρω από τα νύχια σας. Χρησιμοποιήστε το ασετόν για να καθαρίσετε καλά τα νύχια σας από οποιαδήποτε υπολείμματα προηγούμενης βαφής.

Περάστε σε όλα τα νύχια σας τη βάση (base coat) που θα δυναμώσει τα νύχια σας και θα αποφύγετε τυχόν σπασίματα στις άκρες τους ή ξεφλούδισμα.

 

2werrtcrfg 4f7b6

Απλώστε δύο στρώσεις από το ανοιχτόχρωμο βερνίκι και αφήστε το χρώμα να στεγνώσει τελείως.

Τοποθετήστε προσεκτικά την ειδική αυτοκόλλητη λωρίδα, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ακριβώς στη μέση των νυχιών σας ή αν έχετε σταθερό χέρι με ένα πινέλο με λεπτή μύτη μπορείτε να τη σχεδιάσετε.

3erxgwrrhg a8402
Επιλέξτε σε ποια πλευρά θα περάσετε το πιο σκουρόχρωμο βερνίκι και απλώστε δύο στρώσεις από αυτό.

Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει πολύ καλά και αφαιρέστε την αυτοκόλλητη λωρίδα, τραβώντας προς την άλλη πλευρά.

 

nails 02 03 23af7

 

Τελειώστε το mani σας εφαρμόζοντας το top coat- αφού στεγνώσουν και τα δύο βερνίκια- που βοηθά στο να «κλειδώσει» το χρώμα και να το διατηρήσει περισσότερο.
Έτοιμες!

Πηγή: queen.gr